15.4 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleInteres enorm pentru meciul dintre Steaua și Man City din Play-off-ul UEFA...

Interes enorm pentru meciul dintre Steaua și Man City din Play-off-ul UEFA Champions League. Astra Giurgiu a anunțat la rândul ei prețul biletelor pentru duelul cu West Ham United

Conducerea Clubului Steaua București a anunțat că rețeta financiară pentru meciul cu Manchester City va fi una însemnată, iar patronul Stelei nu s-a înșelat. Până joi după-amiază, vicecampioana vânduse deja o cifră impresionantă de bilete.

Astfel, cu patru zile înaintea meciului cu echipa lui Pep Guardiola, 38.000 de bilete au fost achiziționate de fanii Stelei, cererea fiind în continuare una mare printre suporterii grupării roș-albastre.

Astfel, oficialii steliști așteaptă ca Arena Națională să fie plină la meciul cu englezii, chiar dacă au avut probleme cu site-ul de pe care suporterii și-au procurat biletele.

Prețurile biletelor pentru meciul cu Manchester City:

PELUZE – Inelul 3 – 60 LEI
PELUZE – Inelul 1 si 2 – 70 LEI
TRIBUNA 1 – Inelul 3 – 80 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 3 – 80 LEI
TRIBUNA 1 – Inelul 2 – 100 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 2 – 100 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 periferic – 100 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 central – 200 LEI

VIP 3 – 350 LEI
VIP 2 – 400 LEI
VIP 1 – 450 LEI
LOJE – 2.250 LEI

Meciul tur dintre Steaua şi Manchester City se va disputa în data de 16 august, pe Arena Naţională din Capitală de la ora 21:45, returul urmând să se dispute în Anglia, pe 24 august. 

Tichetele de intrare la partida pe care Astra Giugiu o va disputa la 18 august, pe teren propriu, cu West Ham United, în prima manşă a play-off-ului Europa League, se vor comercializa cu preţuri cuprinse între 15 şi 45 de lei.

Conform site-ului oficial al grupării giurgiuvene, preţurile sunt următoarele: peluză – 15 lei; tribuna a 2-a – 30 de lei; tribuna 1 – 45 de lei.

Biletele se pun în vânzare vineri, 12 august, la casele de bilete din Giurgiu (Tineretului şi Piaţă), precum şi online pe site-ul eventbook.ro.

Conducerea clubului Astra menţionează că suporterii care deţin abonamente valabile pentru acest sezon în Liga I au acces la acces gratuit la meciul cu West Ham United, păstrându-şi locul obişnuit.

Astra Giurgiu – West Ham United se joacă joi, 18 august, de la ora 21:15.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...
Ultima oră
Pe aceeași temă