15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleInele din argint pentru orice buget

Inele din argint pentru orice buget

Un inel poate reprezenta un cadou de nunta, daca ne gandim la o verigheta din argint cu model clasic, poate fi un cadou de logodna si aici vorbim de inelele din argint cu pietre, sau poate fi pur si simplu o achizitie prin care ne dorim sa invioram o tinuta, precum si o stare de spirit.

Daca sunteti o persoana ocupata, dar preocupata de stilul personal va recomandam sa vizitati magazinul online www.lafemmecoquette.ro, in care puteti alege dintre sute de modele de inele de argint si lucrul cel mai important cu preturi pentru orice buget.

Asadar ca sa nu mai pierdeti timp si energie prin traficul din oras va prezentam cele mai interesante categorii de inele din argint din noua colectie de bijuterii lafemmecoquette.ro:

Inele de logodna din argint

Acestea se gasesc intr-o varietate de forme si marimi, decorate divers cu pietre semipretioase, perle, cristale sau zirconii. Puteti opta pentru un inel de logodna cu o piatra naturala aleasa in functie de zodie, culoarea ochilor sau preferinte.

 

Verighete din argint si inele tip verigheta

In cazul in care doriti sa faceti un cadou de nunta puteti opta pentru verighetele din argint cu model clasic sau modern. Ele sunt lucrate manual, cu multa atentie in argint sterling, de buna calitate si se livreaza in cutiute albe, elegante si duble pentru verighetele pereche.

Inele statement

Doamnele si domnisoarele cu personalitate excentrica pot opta pentru astfel de bijuterii, lucrate in argint masiv, cu puritate 92.5%, sau incrustate cu zirconii transparente si colorate. Un model deosebit si foarte modern este inelul dublu, care se aseaza pe doua degete si ofera un look spectaculos. Pe acesta din urma il recomandam pentru tinutele de gala, sau ocaziile speciale.

 

Inele finute din argint simplu

O gama foarte cautata de inele din argint este cea a inelelor finute, cu forme minutios lucrate, pornind de la cele geometrice, abstracte pana la cele romantice, sau inspirate din natura (animale, flori, fluturi).

Acestea au avantajul de a se asorta usor la tinutele de zi si pot fi purtate permanent si cu orice ocazie: la birou, la club, la iesirile cu prietenii.

 

Inele midi din argint

Chiar daca le-am lasat spre finalul prezentarii inelele midi sunt cireasa de pe tort pentru ca ele pot aduce o nota de stil si modernism, pot contura cu succes si un look boho-chic. In magazinul de bijuterii lafemmecoquette.ro le gasiti in variante diverse si foarte atragatoare, fiind usor de combinat cu celelalte inele finute din argint.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai cautate si indragite modele de inele din argint, dar va invitam sa descoperiti mereu noile colectii lafemmecoquette.ro.

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă