21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăLifestyleINCITARE LA URĂ Condamnare în premieră, pentru o melodie, ce spune interpretul

INCITARE LA URĂ Condamnare în premieră, pentru o melodie, ce spune interpretul

Manelistul Dani Mocanu, condamnat în primă instanță la închisoare cu executare pentru melodia ‘Curwa’, afirmă sâmbătă că nu înțelege care este motivul.

„6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâția artiști ??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu sa rezolve situația și sa se răzbune pe toți cei care îmi vor răul țineți-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joaca”, a scris cântărețul de manele.
Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. Decizia nu este definitivă.

 
”O curwă dacă-ți iei, s-o ții în locul ei / Să n-o lași să gândească, să-i pui stop la idei / Să nu îi dai valoare decât ca la un câine / N-o duce la restaurant, ține-o în casă pe pâine”, este refrenul piesei.

De asemenea, instanţa a obligat YouTube să retragă/înlăture videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

 

Cele mai citite

Directorul executiv al OpenAI nu intenționează să scoată compania la bursă

OpenAI, compania din spatele ChatGPT, susținută de Microsoft, nu are planuri de a se lista la bursă prea curând, a declarat directorul executiv Sam...

Iohannis: Viziunea comună a statelor din formatul Bucureşti 9 este esenţială – VIDEO

Klaus Iohannis este, marţi, la Bratislava, la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), pe care îl coprezidează alături de preşedintele Republicii Slovace, Zuzana Caputova, şi...

Rutele de migrație: Comisia propune un nou plan de acțiune pentru ruta vest-mediteraneeană și cea atlantică

Comisia Europeană are un nou plan de acțiune al UE privind ruta de migrație vest-mediteraneeană și cea atlantică. În scrisoarea sa adresată Consiliul European din 20...
Ultima oră
Pe aceeași temă