10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleINCITARE LA URĂ Condamnare în premieră, pentru o melodie, ce spune interpretul

INCITARE LA URĂ Condamnare în premieră, pentru o melodie, ce spune interpretul

Manelistul Dani Mocanu, condamnat în primă instanță la închisoare cu executare pentru melodia ‘Curwa’, afirmă sâmbătă că nu înțelege care este motivul.

„6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâția artiști ??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu sa rezolve situația și sa se răzbune pe toți cei care îmi vor răul țineți-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joaca”, a scris cântărețul de manele.
Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. Decizia nu este definitivă.

 
”O curwă dacă-ți iei, s-o ții în locul ei / Să n-o lași să gândească, să-i pui stop la idei / Să nu îi dai valoare decât ca la un câine / N-o duce la restaurant, ține-o în casă pe pâine”, este refrenul piesei.

De asemenea, instanţa a obligat YouTube să retragă/înlăture videoclipul “Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă