Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IgienaServ.ro – Despre importanta serviciilor de curatare hota la cele mai accesibile preturi

IgienaServ.ro – Despre importanta serviciilor de curatare hota la cele mai accesibile preturi

Lucrarile de intretinere si igienizare a electrocasnicelor utilizate in bucatarie reprezinta un proces extrem de important pentru desfasurarea activitatilor in deplina siguranta si armonie.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2017 - 14:44

Compania Igiena Serv pune la dispozitia clientilor sai servicii de curatare hota de cea mai buna calitate la preturi accesibile, in functie de complexitatea lucrarilor de igienizare.

Compania Igiena Serv este una dintre cele mai accesate companii romanesti de pe piata efectuarii de servicii de utilitate casnica. Recunoscuta pe plan national pentru calitatea si accesibilitatea serviciilor sale, compania Igiena Serv detine o experienta care excede 18 ani de activitate.

Personalul specializat angajat in misiunea firmei Igiena Serv asigura lucrari profesionale dintre cele mai diverse pentru sanatatea si protejarea clientilor sai si a persoanelor care beneficiaza de echipamente electrocasnice.

Servicii personalizate si lucrari efectuate direct la domiciliu

Compania Igiena Serv pune la dispozitia clientilor sai servicii dintre cele mai diverse pentru a oferi o satisfactie superlativa. Printre serviciile oferite de Igiena Serv enumeram:

·       Lucrari de curatare hota ;

·       Alpinism utilitar ;

·       Servicii de colectare deseuri ;

·       Curatenie generala ;

·       Servicii de angajare bone ;

·       Servicii de deratizare ;

·       Lucrari de curatare cosuri de fum si tubulaturi ventilatie ;

·       Servicii de deszapezire ;

·       Dezinfectie ;

·       Lucrari de desfundat conducte ;

·       Si multe alte servicii menite a va deveni aliat in lupta cu probleme cotidiene.

Servicii de curatare hote – Cele mai accesate servicii marca Igiena Serv

Printre cele mai populare servicii puse la dispozitie de compania Igiena Serv se numara lucrarile de curatare hote. Lucrarile de curatare hota se definitiveaza prin activitati de intretinere si eventual reparatie intreprinse pentru a evita riscul izbucnirii unor incedii de proportii care, altminteri, pot duce la multe pierderi materiale, si chiar umane.

Un alt beneficiu pentru care este necesar sa apelati la serviciile de curatare hota consta in indepartarea mirosurilor neplacute, iar acest lucru creeaza un ambient optim pentru a va putea desfasura activitatile inteprinse in bucatarie, in conditii optime dedicate sigurantei si sanatatii umane.

Ce presupune un serviciu de curatare hota?

Pentru a reusi sa detineti hote curate si perfect igienizate este necesar sa detineti anumite informatii in legatura cu deprinderea acestor lucrari benefice.  Astfel, procedurile de curatare sunt realizate prin tehnici practice de igienizare a sistemelor de evacuare a gazelor arse si a vaporilor de grasimi cu ajutorul unor substante specifice si a unor aparate speciale, de ultima generatie.

Compania Igiena Serv recomanda apelarea la astfel de lucrari de curatare hota de cel putin doua ori pe an, pentru a putea beneficia de performante maxime din partea acestui aparat electrocasnic important.

Toate substantele utilizate in lucrarile de acest fel sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fiind ecologice si biodegradabile, neafectand intr-un mod negativ mediul inconjurator sau organismul uman.

Date de contact

Pentru detalii si informatii suplimentare, accesati pagina de servicii disponibila in cadrul website-ului igienaserv.ro

Sau luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei, care va vor raspunde cu promptitudine la orice intrebare la numarul de telefon:

0722 672 774

Comentarii

loading...