13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei de cadouri pentru femei – Cum arată cadoul perfect pentru ziua...

Idei de cadouri pentru femei – Cum arată cadoul perfect pentru ziua de 8 Martie?

 

Femeile merită daruri minunate, de aceea de 8 Martie este momentul perfect să dovedești că îți pasă de persoanele dragi din viața ta: mamă, soție, fiică, bunică. De 8 Martie oferă un cadou special iubitei tale, care să o facă fericită, un cadou care este la fel de extraordinar ca ea! Iată o selecție de cadouri frumoase, alese cu atenție, cu tact și dragoste, din care poți să te inspiri pentru această ocazie.

Femeile iubesc cu adevărat florile
 

Nimic nu îi place mai mult unei femei decât un buchet de flori. Dacă nu știi ce flori să cumperi pentru ziua de 8 Martie, cel mai bine este să alegi trandafirii roșii pentru că aceștia te duc cu gândul la dragoste, pasiune, romantism și în plus arată irezistibil. Câți trandafiri roșii ar trebui să oferi? Cu cât sunt mai mulți, cu atât mai bine. De 8 Martie orice femeie vrea să primească un buchet senzațional de flori, deci, nu este momentul să fii zgârcit! Și, nu uita să cumperi florile din timp pentru că în ziua de 8 Martie magazinele de flori sunt foarte aglomerate.

Nu uita să cumperi și o felicitare pe care să scrii un mesaj minunat de 8 Martie. Bineînțeles că trebuie să alegi o felicitare specială, care să o impresioneze pe femeia dragă.

Cadouri dulci de ziua femeii

Ciocolata elvețiană este delicioasă, la fel și pralinele Ferrero Rocher. Sunt multe specialități de bomboane, praline, acoperite cu ciocolată cu lapte și alune, care sunt un cadou dulce pentru 8 Martie. O idee grozavă este să oferi în dar o ciocolată în formă specială, pe care poți să o faci chiar tu singur acasă. Aceasta poate conține și ingrediente mai speciale, precum sunt stafidele, alunele, arahidele sau marțipanul.

Un cadou frumos ar fi și o cutie cu ceai special, cu o aromă deosebită, cum este ceaiul negru din India care este extraordinar. Este posibil chiar să o impresionezi foarte mult cu un pachet de ceai aromat, de bună calitate. Poți cumpăra și un ceainic din porțelan realizat în China, deși mult mai frumos ar fi să alegi un astfel de produs de lux, din porțelan Wien Augarten, pictat manual.

Bijuteriile frumoase, unice, din metale autentice prețioase
 

Femeile adoră bijuteriile, deci acestea pot fi cadourile ideale pentru ele în această zi. Bijuteriile fine – cum sunt inelele, colierele, brățările, cerceii, pandativele – reprezentă cadouri minunate de 8 Martie. Acestea pot fi oferite în dar și cu altă ocazie, de ziua de naștere sau pentru o aniversare. Bijuteriile sunt cadouri unice, sunt mici opere de artă realizate din aur, argint, pot fi simple sau cu pietre prețioase.

Majoritatea femeilor adoră bijuteriile de calitate, de aceea nu este o idee bună să alegi gablonțuri sau bijuterii care se oxidează foarte rapid și care nu se mai pot curăța ca argintul, pentru că astfel nu vei impresiona persoana dragă din viața ta. Recomandat este să alegi bijuterii din metale prețioase, autentice, cum ar fi argintul sau aurul.

Cărți, muzică și filme
Cadourile pentru femei pot fi și distractive, de aceea ai putea să dăruiești de 8 Martie un CD cu muzică, un roman sau un film de dragoste. Sunt femei care adoră să citească, de aceea pentru ele cadoul perfect poate fi o carte. În acest an au apărut multe cărți frumoase, din care poți alege cu încredere un volum pentru un astfel de cadou. Iată câteva exemple de cărți interesante:

  • “La Paris nimic din toate astea nu contează”, volum scris de Andrei Crăciun
  • “Shakespeare pentru îndrăgostiți”, o carte cu citate celebre scrise de Alan Percy
  • “În cafeneaua tinereții pierdute”, o carte a scriitorului francez Patrick Modiano
  • “40 de zile”, un roman scris de Chris Simion
  • “Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes
  • “Elixirul dragostei”, o carte scrisă de Eric Emmanuel Schmitt și altele.

Poți adăuga și o felicitare pesonalizată și desigur nu trebuie să lipsească ambalajul de cadou realizat excelent, cu un desen minunat.

Alte cadouri interesante pentru femei sunt colecțiile de DVD-uri:

  • Colecția Audrey Hepburn
  • Colecția Billy Wilder
  • Colecția de filme romantice: Australia, Romeo&Juliet, Moulin Rouge și altele.

 

Parfumul, cadoul perfect pentru femei
 

Parfumul poate fi un cadou minunat pentru soția, iubita sau mama ta. Dacă dorești să faci o surpriză plăcută persoanei dragi nu ezita să cumperi un parfum, pentru că sigur o vei impresiona. Deja sunt cunoscute cele mai apreciate mărci de parfumuri pentru femei, din care amintim doar câteva: Dior, Givenchy, Kenzo, Lancome, Armani și altele. Din topul celor mai bune parfumuri din anul 2019 fac parte:

  • Thierry Mugler Alien
  • Chanel No.5
  • Paco Rabanne Lady Million
  • Chanel Coco Mademoiselle
  • Lancome La Vie Est Belle
  • Christian Dior Miss Dior.

Lenjeria intimă, un cadou adorat de femei
 

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit pentru soția sau iubita ta, poți opta pentru un model de lenjerie intimă foarte feminin, din dantelă transparentă sau dintr-un material translucid prin care să se întrevadă formele, un furou cu model atractiv, un sutien din dantelă, un corset sau un negligé.

Orice bărbat poate cumpăra online un set de lenjerie intimă mai deocheată de la sex shop, iar cei mai îndrăzneți pot cumpăra chiar și vibratoare sau alte produse care pot fi oferite în dar: uleiuri sau lumânări parfumate și altele. 

Un set drăguț de lenjerie intimă oferă o senzație de senzualitate, de eleganță și glamour. Acest cadou poate fi la fel de interesant pentru femeie, ca și o bijuterie.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă