10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei pentru cadouri haioase în 2019

Idei pentru cadouri haioase în 2019

Te-ai săturat de cadourile obișnuite? Dacă răspunusl tău este “Da”, probabil ai nevoie de o idee de cadou inedită. Pentru a face cadouri potrivite și pentru a te concentra pe gusturile persoanei respective, trebuie să găsești cele mai bune idei de cadouri, concepute întocmai pentru cineva  special. În ultimul timp, sunt la modă acele cadouri haioase care au menirea de a smulge un zâmbet chiar și de pe chipul celei mai morocănoase persoane.

În acest articol vei găsi nu una, ci mai multe idei pentru cadouri amuzante, originale și, de asemenea, utile (în unele cazuri) pentru un prieten, un coleg, pentru un părinte, un frate sau pentru partenerul de viață. Aceste cadouri haioase sunt potrivite pentru o zi de naștere, onomastică sau pentru orice eveniment special, pe scurt, pentru fiecare ocazie de a sărbători pe cineva cu bucurie și ironie.

Atunci când există o petrecere pentru inaugurarea unei case, de exemplu, multi invitați fac greșeala de a alege întotdeauna obiecte banale, cum ar fi rame, plante în ghiveci sau lenjeria de pat, ignorând total ideile de cadou originale. Din comoditate sau lipsa de imaginație nu iau în considerare achiziționarea unor cadouri haioase. Nu o face și tu! Sunt atât de multe idei, cadouri haioase din care să te inspiri! 

Desigur, atunci când alegi cadouri amuzante, trebuie să fii atent la anumite aspecte. De exemplu, nu vei cumpăra cadouri haioase pentru o ocazie formală sau pentru cineva ce nu se află într-o relație familiară cu tine. Un astfel de gest poate fi interpretat exact cum nu se poate mai rău și consecințele nu vor fi tocmai plăcute. În schimb, alege cadouri haioase pentru acele persoane care “țin la glumă” și îți sunt apropiate.

Iată lista cu acele idei cadouri haioase și originale pe care le poți găsi:

1. Rama foto cu led. Vorbeam, mai sus, despre banalele rame de fotografii, adesea folosite ca și cadou de casă nouă. Dacă tot ții atât de mult să cumperi un asemenea obiect, ce ar fi să achiziționezi o ramă foto mai specială? Poți achiziționa o ramă foto cu led, care se va potrivi în livingul oricărui cuplu. Este o rama “luminoasă” și sclipitoare, ideală pentru a păstra o fotografie specială, care are un loc de cinste în casa respectivă (o fotografie de la nuntă sau de la botez, de exemplu). Această ramă poate fi făcută cadou oricui, deoarece nu reprezintă ceva ostentativ.

2. Trandafir placat cu aur. Dacă dorești să îți surprinzi iubita și să fii ca în reclama aceea “și flori, și cadou”, nu opta pentru o punguță cu semințe cu flori, ci alege un trandafir placat cu aur. Îi vei lua ochii! Va avea un trandafir bijuterie pe care îl va putea păstra pentru totdeauna, fiind mereu un simbol al sentimentelor pe care i le porți.

3. Ceas de perete janta. Amicul tău este pasionat de mașini? Știm că dacă ai putea, i-ai cumpăra cea mai cool mașină din lume, însă, pentru că bugetul tău este mult prea mic, îi poți oferi un ceas de perete jantă. Acest model are un design foarte original și respectă mult forma reală a unei jante de mașină. Dacă amicul tău deține și un atelier sau o reprezentanță auto, ar fi un cadou perfect pentru spațiul respectiv.

4. Glob pământesc în levitație. Ei bine, acesta este un cadou inedit pentru un coleg, soț, iubit sau oricine care îți desfășoară munca la birou. Dacă persoana respectivă este pasionată de tehnologie și SF, nu poți alege ceva mai bun. Folosind o tehnologie compactă magentică, globul pâmântesc va levita deasupra unei nave spațiale. Ce zici de asta, Will Smith? Te asigurăm că persoana respectivă nu va avea cum să nu aprecieze o asemenea minune tehnologică.

5. Pușculița pentru dopuri. Bărbaâilor le place berea, și vinul, și Whiskey-ul. Când vă întâlniți, ca băieții la grătar, aceste băuturi nu prea lipsesc. Ce ar fi să îi faci cadou prietenului tău de distracție o pușculiță pentru dopuri? Va fi un cadou amuzant, original și probabil și soția va fi fericită pentru că va putea să îi țină socoteala partenerului la numărul de beri consumate.

Acestea sunt doar câteva exemple de cadouri haioase și originale, pe care le poți alege pentru oamenii dragi ție. Un cadou reprezintă, sau cel puțin ar trebui să reprezinte, o părticică din sufletul tău, un semn de apreciere pentru o anumită persoană. Un cadou nu trebuie făcut doar ca să fie făcut. Un cadou trebuie să spună o poveste, să fie ales astfel încît să însemne ceva pentru persoana aceea, atât în momentul respectiv, cât și peste 10 ani. Așa că, aceste cadouri haioase sunt mult mai potrivite pentru a fi oferite oamenilor la care ținem, decât acele obiecte banale care nu conțin și o parte din inima noastră.

 

cadouri amuzante

cadouri amuzante

Cele mai citite

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă