15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (25-27 mai)

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (25-27 mai)

BERBEC: Vineri achiziţionezi un obiect de valoare la un preţ foarte bun fără să periclitezi bugetul familiei. Sâmbătă beneficiezi de consiliere din partea celor dragi într-o chestiune de suflet care te macină de ceva timp. Uşurat, te decizi să dai o mică petrecere. Duminică te relaxezi acasă, împreună cu persoana iubită.

TAUR: După o perioadă mai tulbure la serviciu, în sfârşit apele se limpezesc şi vineri te pregăteşti pentru o călătorie pe care ai aşteptat-o cu sufletul la gură. Sâmbătă este o zi plină de romantism, cu declaraţii de iubire şi tandreţe. Ar fi bine să te descătuşezi de trecut şi să accepţi un nou început. Duminică cunoşti o persoană interesantă care ar putea să te ajute în carieră.

GEMENI: Vineri ar fi bine să acorzi mai multă importanţă detaliilor la un proiect de serviciu. Sâmbătă îţi revizuieşti oportunităţile profesionale, iar partenerrul de viaţă îţi reproşează că te porţi neglijent. Disputa conjugală riscă să-ţi afecteze liniştea interioară şi duminică.

RAC: Vineri eşti obligat să participi la o reuniune simandicoasă şi trebuie să renunţi la timiditate dacă vrei să te faci remarcat. Sâmbătă rişti un episod de dismorfofobie, aşa că nu-ţi mai număra aluniţele şi ridurile. Duminică ai lacune de comunicare cu cei din jur şi ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să emiţi judecăţi de valoare nedrepte, din spirit de frondă.

LEU: Colinzi prin magazine vineri şi îţi pregăteşti garderoba pentru vacanţa de vară. Sâmbătă reevaluezi bugetul familiei şi ai tendinţa de a amâna plăţile la utilităţi. Astrele te sfătuiesc să nu faci acest lucru, pentru că rişti să capeţi statutul de rău-platnic în comunitate, lucru care îţi va răni profund orgoliul. Duminică tranşezi favorabil o dispută sentimentală.

FECIOARĂ: Vineri dai startul unui weekend plin de pasiune, dai frâu liber la emoţii şi sentimente. Sâmbătă faci reparaţii prin casă, iar duminică inventariezi prieteniile adevărate şi stabileşti strategii de îndepărtare a persoanelor care au profitat de pe urma ta.

BALANŢĂ: Vineri vei trece cu bine de o evaluare la serviciu dacă măreşti puţin viteza de răspuns la întrebări. Sâmbătă rişti să primeşti reproşuri în cascadă de la persoana iubită pentru că ai venit noaptea târziu de la o petrecere cu câţiva colegi. Duminică corespondenzi în secret cu o cunoştinţă de sex opus care te atrage de ceva vreme.

SCORPION: Vineri va fi o zi extrem de emoţionantă pentru tine, pentru că vei participa la ceremonia de absolvire a copilului. La fel și sâmbătă, vei avea parte de o cină romantică cu totul şi cu totul specială. Răsfăţ şi relaxare duminică, vei fi tratat regeşte de persoana iubită.

SĂGETĂTOR: Vei căuta pacea şi armonia interioară vineri, te retragi în colţul tău existenţial fără să dai explicaţii celor din jur. Sâmbătă vei fi acuzat de egoism şi narcisism, iar duminică vei ieşi la o terasă cu un prieten bun, care va reuşi să-ţi dea câteva idei strălucite pentru a-ţi salva mariajul.

CAPRICORN: Dacă joci la loto, vineri ai şanse maxime de câştig şi, chiar dacă este vorba de un premiu modest, gustul victoriei te va binedispune. În weekend vei lucra la un proiect inedit cu bătaie lungă pe traseul profesional.

VĂRSĂTOR: Vineri abordezi metodic o problemă la serviciu şi vei fi apreciat pentru aportul tău la dezamorsarea unei situaţii potenţial periculoasă pentru companie. Sâmbătă s-ar putea să te întâlneşti întâmplător la cumpărături cu o persoană care te-a marcat serios în trecut. Duminică refuzi invitaţia la o petrecere în cartier.

PEŞTI: Vineri ar fi bine să nu urmezi sfaturile subiective ale unei rude mai în vârstă, care te-ar putea îndruma pe o pistă falsă. Sâmbătă te va deranja zgomotul de bormaşină de la vecinul de palier, însă ar fi bine să eviţi insultele. Duminică simţi nevoia de a ieşi în oraş la cumpărături.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă