0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăFilmHarrison Ford a avut parte de o filmare cu emoții în Italia

Harrison Ford a avut parte de o filmare cu emoții în Italia

Starul Harrison Ford, aflat în Italia, unde filmează mai multe scene pentru o serie de filme, și-a pierdut vineri după-amiază cardul de credit, scrie Agenția ANSA, conform romania24.ro.

Actorul american a ales stațiunea balneară Mondello din Palermo pentru a petrece câteva ore de relaxare. A fost asaltat de numeroși fani și s-a refugiat într-un bar.

Între timp, Ford și-a pierdut cartea de credit. Un localnic din Palermo a găsit cardul și l-a predat polițiștilor din Mondello.

În câteva minute, poliția a dat de urma proprietarului, Harrison Ford, care a fost găsit chiar în barul în care se refugiase.

Șeful secției de poliție, Manfredi Borsellino, fiul judecătorului Paolo, ucis în masacrul de pe Via D’Amelio, împreună cu doi polițiști, l-au găsit și i-au predat cardul.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă