13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleHarrison Ford s-a rănit pe platourile de filmare „Indiana Jones 5”. Cum...

Harrison Ford s-a rănit pe platourile de filmare „Indiana Jones 5”. Cum se simte actorul

Harrison Ford s-a accidentat la nivelul umărului în timp ce repeta o scenă de luptă pentru cel mai recent film din Indiana Jones.

Vedeta de la Hollywood a revenit în rolul lui Indiana Jones la vârsta de 78 de ani. Al cincilea și ultimul film al se filmează în Marea Britanie și urmează să fie lansat în 2022. Din distribuţie fac parte Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen.

 

Studioul de film Disney nu a dezvăluit gravitatea rănirii lui Ford, dar a declarat că programul de filmare va fi ajustat în „săptămânile următoare”.

„În timpul repetiției pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare care i-a rănit umărul. Producția va continua în timp ce se evaluează cursul adecvat al tratamentului, iar programul de filmare va fi reconfigurat după cum este necesar în următoarele săptămâni”, arată declarația celor de la Disney.

Nu este primul accident al actorului pe un platou de filmare. În timp ce filma pentru Star Wars în urmă cu șapte ani, a fost zdrobit de o ușă hidraulică a Falconului Millennium, ambarcațiunea pilotată de personajul său Han Solo. La acea vreme a avut piciorul rupt și a trebuit să fie transportat cu avionul la spital.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU