3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleGérard Depardieu, anchetat la Paris în urma unor acuzaţii de viol

Gérard Depardieu, anchetat la Paris în urma unor acuzaţii de viol

Tânăra a depus luni, pe 27 august, o plângere privind presupusul viol la poliţia din Bouches-du-Rhone, în sudul Franţei, iar procurorii din Aix-en-Provence au declinat ancheta poliţiei şi procurorilor din Paris, scrie The Guardian.

Mass-media franceză a raportat că presupusele agresiuni şi violul au avut loc la casa lui Depardieu pe malul stâng al Parisului.

Potrivit agenţiei de ştiri BNO News din Olanda, care citează oficiali francezi, presupusa victimă este actriţă şi dansatoare şi este o apropiată a lui Depardieu, care îi dădea sfaturi profesionale.

Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, a declarat că actorul respinge “în mod absolut” a orice acuzaţie de agresiune sau viol.

“Am avut o lungă întâlnire cu Gérard Depardieu şi sunt absolut convins că nevinovăţia lui va fi dovedită”, a declarat avocatul pentru Radio France.

În 2014, Depardieu a jucat în filmul ”Bine aţi venit la New York”, interpretând un personaj inspirat din povestea politicianului francez Dominique Strauss-Kahn, fost şef al Fondului Monetar Internaţional, arestat şi inculpat la New York după ce a fost acuzat că a violat o cameristă în camera hotelului în care era cazat.

Depardieu, unul dintre cele mai iconice şi mai prolifice nume ale cinematografului francez, a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său în filmul Cyrano de Bergerac din 1990, cu care a câştigat şi premiile Cannes şi Cesar.

Depardieu a solicitat şi a primit cetăţenia rusă în 2013, după ce a criticat în mod public taxele ridicate din Franţa şi a plecat în străinătate.

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă