14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleFRF intră în rând cu Kîrgîstan, Nicaragua sau Bangladesh. Cum arată noul...

FRF intră în rând cu Kîrgîstan, Nicaragua sau Bangladesh. Cum arată noul echipament al naționalei

FRF a început colaborarea cu noul său sponsor tehnic, firma spaniolă Joma, o dată cu lansarea noilor echipamente ale naționalelor, care vor fi folosite începând de la echipele de juniori la cea de seniori.

Federația Română de Fotbal (FRF) a semnat un contract până în 2018 cu producătorul de articole sportive Joma, asta după ce a fost încheiat un parteneriat istoric cu Adidas. Prima dată, tricolorii vor purta noile echipamente la meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie.

”Îmi place mult echipamentul nou, e ușor, comod și arată bine. Sperăm să ne poarte noroc la meciul important din Irlanda de Nord și în drumul spre EURO 2016”, a declarat Mihai Pintilii. 

”Federația Română de Fotbal se poziționează tot mai puternic drept un partener credibil și foarte atractiv pentru actorii importanți din  mediul de business. Astăzi, avem bucuria să primim încă un membru: compania spaniolă JOMA devine sponsorul tehnic oficial al echipelor naționale de fotbal ale României”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Suma totală pentru perioada contractuală, pe care o va plăti noul sponsor tehnic FRF, se va ridica la circa 5,4 milioane euro. Șeful FRF a declarat că a ales firma iberică deoarece a venit cu oferta cea mai atractivă. Cu toate acestea palmaresul Joma nu include reprezentative puternice.

Compania spaniolă este sponsor al mai multor echipe naţionale, precum Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Kenya, Kîrgîstan, Uzbekistan şi Bangladesh, iar în Europa singura națională din palmaresul său era, până acum, cea a Bulgariei.

Cele mai citite

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă