22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotografiiPisica Midas cu patru urechi a ajuns la 20000 de urmăritori pe...

Pisica Midas cu patru urechi a ajuns la 20000 de urmăritori pe Instagram

Pisica Midas ce are patru urechi se poate lăuda cu statutul de influencer după ce a câştigat aproape 20.000 de urmăritori pe Instagram în cele trei săptămâni de când contul ei a fost deschis, potrivit Mirror.
Felina Russian Blue, care are doar patru luni, are o mutaţie genetică care a făcut-o să îi apară o pereche de urechi în plus.

 Îşi petrece timpul jucându-se şi îmbrăţişându-se cu fratele şi sora ei labrador, Zeyno, în vârstă de 14 ani, şi Suzy, în vârstă de 12 ani, în casa lor din Turcia, conform stiri247.ro.

Pisica Midas cu patru urechi adoră să aibă jucării sub propriul pat

De asemenea, lui Midas îi place să se joace cu jucăriile ei şi să doarmă în propriul pat, iar ea s-a acomodat foarte bine în noua ei casă.

Unul dintre locurile ei preferate de dormit este pe umărul sau pe pieptul lui Canis.

Mama lui Midas, o pisică vagaboandă, a născut-o pe ea şi pe cei şase fraţi ai săi într-o grădină, iar Canis a decis să o adopte.

În ciuda faptului că are câteva trăsături ciudate, Canis susţine că un veterinar a declarat că pisicuţa are un auz perfect.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă