14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Valentina a renunțat la modeling pentru sport

FOTO. Valentina a renunțat la modeling pentru sport

La doar 23 de ani, atleta Valentina Kosolapova ar fi putut cu ușurință să facă furori în lumea modei, mai ales că înfățișarea și aspectul său sunt mai mult decat potrivite pentru această meserie, iar agenții de modele o abordează frecvent cu oferte de a poza pe coperțile revistelor. Însă frumoasa blondă preferă să-și petreacă timpul pe stadion, unde se antrenează constant pentru triplu salt.

Fiica fostului primar al Volgogradului, Andrey Kosolapov, a participat la campionatul național de triplu salt interior iarna trecută, terminând pe locul trei la sărituri și obținând un rezultat de 13,85 metri. Înainte de acest eveniment, Kosolapova a obținut o victorie la Jocurile de Iarnă din Rusia, reușind să facă cel mai bun scor din competiție și din cariera personală, de 14,08 m.

Blonda este și foarte activă pe rețelele de socializare, adunand peste 20.000 de urmăritori pe Instagram. În ciuda aparentei sale aversiuni față de modeling, Kosolapova împărtășește cu fanii ei fotografii în care pozează în costume de baie sau în diferite ipostaze sexy.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă