-0.1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeLifestyleFOTO: Theo Rose s-a despărțit de Alex, nepotul lui Nea' Mărin. Cu...

FOTO: Theo Rose s-a despărțit de Alex, nepotul lui Nea’ Mărin. Cu cine formează acum un cuplu artista

Artista Theo Rose, în vârstă de 24 de ani și Anghel Damian, în vârstă de 30 de ani formează acum un cuplu. Cei doi au fost surprinși pe stradă sărutându-se pasional. Theo s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Mărin cu care a fost împreună timp de 5 ani și își declarau dragoste eternă, conform cancan.ro.

Theo și Alex se iubea de circa 5 ani de zile, dar ea încă nu fusese cerută în căsătorie. Pe rețelele de socializare cei doi păreau că au o relație foarte frumoasă și își declarau dragoste eternă. Până de curând, când artista a fost surprinsă alături de regizorul și actorul Anghel Damian.

sursa foto – cancan.ro

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea vedeta pentru VIVA!.

Anghel Damian este un tânăr actor și regizor care se afla într-o relație cu actrița Lia Bugnar, care este mai mare cu 23 de ani decât el, dar care, potrivit acestuia, se pare că el nu are vreo problemă.

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a declarat Anghel Damian în urmă cu ceva vreme în emisiunea lui Măruță.

Acum, Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian de Lia Bugnar. Cântăreața și actorul s-au apropiat foarte mult și formează cel mai nou cuplu. Theo Rose a fost văzută când pleca de la apartamentul regizorului împreună cu acesta, sărutându-se pătimaș, potrivit libertatea.ro.

Theo Rose va apărea și în viitorul serial “Clanul” de la PROTV, care este regizat chiar de iubitul ei, Anghel Damian.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministerul Muncii: Venitul Minim de Incluziune va fi implementat de la 1 ianuarie 2024

Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, prin Agenţia Naţională de Plăţi şi Inspecţie Socială, împreună cu Banca Mondială şi cu sprijinul autorităţilor locale din întreaga...

Reforma guvernanței economice europene – implicații pentru România

În peisajul economic al ultimilor ani, marcat de niveluri din ce în ce mai ridicate ale datoriilor guvernamentale ale statelor membre, dar și de...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...
Ultima oră
Pe aceeași temă