FOTO. Patinatoarea-stripteuză intră în lumea modei

Campioana mondială și europeană Elizaveta Tuktamysheva, care a uimit lumea patinajului artistic acum doi ani cu un număr de striptease, intenționează să-și lanseze propria colecție de îmbrăcăminte, care va fi „asociată cu ea însăși”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2020 - 22:43

Tânăra de 23 de ani a fost întotdeauna un trendsetter în lumea patinajului feminin, venind cu figuri-semnătură și cu o costumație aparte. Astfel că rusoaica a decis să își pună creativitatea în valoare și în domeniul modei și a conceput colecția „Empress”, inspirată din hochei pe gheață și fotbal, unde fanii pot cumpăra tricouri care poartă numele idolilor lor.

„În septembrie, vreau să lansez o colecție de articole de îmbrăcăminte sportive, marca mea proprie, pentru sportivi și fanii patinajului artistic”, a spus Tuktamysheva.

„Cluburile de fotbal și hochei pe gheață au magazine în care fanii pot cumpăra accesorii cu numele și numărul jucătorului lor preferat. Nu avem asta în patinajul artistic și cred că ar fi minunat să ai niște articole de îmbrăcăminte pe care să le poți purta atunci când mergi la un show de patinaj artistic și să le arăți tuturor că ești fan al patinajului. Prima colecție va fi asociată cu mine și apoi vom vedea”, a adăugat sportiva.

Patinatoarea a recunoscut că face primii pași în industria modei și o tratează ca pe un hobby, rămânând totuși concentrată pe cariera ei sportivă.

 

Comentarii