12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO O tânără cu handicap fizic, printre finalistele de la Miss Italia...

FOTO O tânără cu handicap fizic, printre finalistele de la Miss Italia 2018

În vârstă de 18 ani, Chiara Bordi, originară din Tarquinia (centrul Italiei), poartă o proteză de membru inferior după un accident pe care l-a suferit în timp ce se plimba cu bicicleta la vârsta de 13 ani. Ea a defilat în cadrul acestei competiţii, la fel ca restul concurentelor, în bikini.

În ultimele zile, ea a fost însă ţinta unor insulte publicate pe reţelele de socializare, care au generat un val de indignare în rândul personalităţilor şi internauţilor din Italia.

“Îmi lipseşte un picior, dar vouă (vă lipsesc) o inimă şi un creier”, a răspuns Chiara pe contul ei de Facebook unei persoane care o acuza că s-a înscris la acest concurs “doar pentru că este mutilată”.

“În spatele tuturor acestor răutăţi se ascund frustrări şi insatisfacţii. Nu victoria este lucrul care mă interesează, ci să arăt lumii că viaţa este în continuare frumoasă”, chiar şi atunci când “renaşti în urma unei drame”, a adăugat tânăra concurentă.

Chiara Bordi a terminat pe locul al treilea acest concurs la care au participat 32 de regine ale frumuseţii din regiunile Italiei. Titlul suprem a fost câştigat de Carlotta Maggiorana.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă