FOTO. Modul inedit în care a celebrat Paige venirea toamnei

Jucătoare de golf, dar și un cunoscut fotomodel, Paige Spiranac a sărbătorit venirea toamnei în stilul ei caracteristic: cu un outfit sexy și provocator.

Share

Rl online 0 comentarii

24.09.2020 - 22:53

Fermecătoarea blondă și-a surprins cei peste 2,8 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie ce o înfățișa într-o ținută provocatoare. Cu o bluză cu decolteu incredibil de adânc, care îi evidenția darurile de la Mama Natură, și cu o talie minusculă, subliniată de pantalonii din piele, sportiva cu corp de clepsidră și-a completat ținuta cu o privire senzuală, care țintea obiectivul foto.

Ceea ce a fost, fără îndoială, cel mai atrăgător aspect al îmbrăcămintei, a fost designul bluzei, care avea o tematică adecvată pentru toamnă, cu flori și plante în nuanțe portocalii, galbene și roșii.

În descrierea fotografiei, Paige a menționat că, deși calendaristic a venit toamna, în statul ei natal Arizona vremea încă se menține la temperaturi ridicate.

Fanii au reacționat imediat la fotogafia vedetei și au acordat peste 34.000 de aprecieri și peste 540 de comentarii în doar o oră de la momentul postării. „Cum poate Arizona să nu fie fierbinte, atât timp cât ești tu acolo?” a comentat un fan, subliniind admirația pentru blondină cu emoticoane de iubire.

Nu este prima dată în această săptămână când Spiranac, care a fost supranumită „OG Insta Golf Girl”, și-a uimit fanii cu un outfit de sezon. Ea s-a pozat recent în timp ce purta o fustă în carouri, stil școlăriță, strângând aproximativ 140.000 de aprecieri.

Americanca în vârstă de 27 de ani este considerată una dintre cele mai sexy sportive de pe întreg mapamondul, iar de la începutul pandemiei predă lecții online de golf, prin intermediul serialului ei online, „Quickies cu Paige”.

Comentarii