13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Modul inedit în care a celebrat Paige venirea toamnei

FOTO. Modul inedit în care a celebrat Paige venirea toamnei

Fermecătoarea blondă și-a surprins cei peste 2,8 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie ce o înfățișa într-o ținută provocatoare. Cu o bluză cu decolteu incredibil de adânc, care îi evidenția darurile de la Mama Natură, și cu o talie minusculă, subliniată de pantalonii din piele, sportiva cu corp de clepsidră și-a completat ținuta cu o privire senzuală, care țintea obiectivul foto.

Ceea ce a fost, fără îndoială, cel mai atrăgător aspect al îmbrăcămintei, a fost designul bluzei, care avea o tematică adecvată pentru toamnă, cu flori și plante în nuanțe portocalii, galbene și roșii.

În descrierea fotografiei, Paige a menționat că, deși calendaristic a venit toamna, în statul ei natal Arizona vremea încă se menține la temperaturi ridicate.

Fanii au reacționat imediat la fotogafia vedetei și au acordat peste 34.000 de aprecieri și peste 540 de comentarii în doar o oră de la momentul postării. „Cum poate Arizona să nu fie fierbinte, atât timp cât ești tu acolo?” a comentat un fan, subliniind admirația pentru blondină cu emoticoane de iubire.

Nu este prima dată în această săptămână când Spiranac, care a fost supranumită „OG Insta Golf Girl”, și-a uimit fanii cu un outfit de sezon. Ea s-a pozat recent în timp ce purta o fustă în carouri, stil școlăriță, strângând aproximativ 140.000 de aprecieri.

Americanca în vârstă de 27 de ani este considerată una dintre cele mai sexy sportive de pe întreg mapamondul, iar de la începutul pandemiei predă lecții online de golf, prin intermediul serialului ei online, „Quickies cu Paige”.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă