10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO INCENDIAR. Capricioasa Wanda Nara vrea înapoi la Milano

FOTO INCENDIAR. Capricioasa Wanda Nara vrea înapoi la Milano

Se pare că blonda s-a plictisit de viața la Paris și vrea să revină în capitala modei cât mai rapid. Însă, până când fereastra de transferuri din iarnă se va deschide, Wanda continuă să fie în centrul atenției pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, soția și, în același timp, agenta lui Mauro Icardi a încărcat un selfie topless pe Instagram în care își tachina urmăritorii. Argentinianca s-a pozat in fața oglinzii, fără sutien, cu bustul generos acoperit doar cu un braț.

Aceasta a fost doar cea mai recentă fotografie dintr-un șir de imagini incendiare postate în ultima vreme de modelul în vârstă de 33 de ani.

Wanda iubește să își împărtășească viața pe social media, astfel că e foarte activă pe contul său de Instagram și menține o legătură strânsă cu cei peste 7 milioane de urmăritori. Blonda le arată fanilor cum își păstrează forma de invidiat, cum merge la sală, când se relaxează la piscină, însă și când stă cu familia și are grijă de copii.

Cele mai recente fotografii au fost făcute la Paris, unde Icardi evoluează din toamna lui 2019. Maurito s-a adaptat rapid la fotbalul francez, dovadă fiind cele 21 de reușite din sezonul precedent. Însă viitorul său la PSG pare a fi pus sub semnul întrebării, la doar un an după ce a părăsit-o pe Inter Milano. Publicația „A BOLA” anunță că Wanda este motivul pentru care acesta este deschis la o reîntoarcere în Italia, unde este așteptat să facă pereche în atacul lui AC Milan cu suedezul Zlatan Ibrahimovic.

Personaj-cheie în această mutare, Wanda le-ar putea da astfel apă la moară celor care o blamează pentru influența dăunătoare pe care o are asupra soțului său. Încă de la început, relația dintre Wanda și Icardi nu a fost privită cu ochi buni de nimeni, mai ales că a fost clădită în urma unei trădări de zile mari. Blonda binecuvântată cu forme divine era căsătorită cu fotbalistul Maxi Lopez pe vremea când l-a sedus pe Mauro Icardi, iar cei doi erau coechipieri la formația italiană Sampdoria.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă