22.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Fiul lui Zidane, idilă cu „fosta” lui Asensio

FOTO. Fiul lui Zidane, idilă cu „fosta” lui Asensio

Luca este liber de contract în acest moment, după despărțirea de Real Madrid. Portarul a fost pus pe liber după câștigarea campionatului. Acum, se pare că acesta a luat o binemeritată pauză și că se concentrează mai mult pe distracție.

În timp ce cariera sa profesională e în impas, viața amoroasă a tânărului de 22 de ani este cât se poate de activă. Astfel că în vacanța pe care o petrece în Ibiza, Luca s-a afișat cu Marina Muntaner, tânăra în vârstă de 27 de ani care a devenit celebră după ce s-a iubit cu Marco Asensio.

Deși nu se știe exact când Marina s-a despărțit de mijlocașul lui Real, e clar că blondei îi plac sportivii de performanță și a rămas tot în „domeniu”, cucerindu-l pe Zidane junior. Cei doi au făcut furori atunci când au postat fotografii din vacanță, care îi înfățișau împreună, confirmând relația.

Fiul antrenorului „galacticilor” s-a pozat alături de superba Marina pe un iaht, iar aceasta a postat la rândul ei o fotografie cu cei doi pe Instagram, acolo unde spanioloaica are peste 100.000 de urmăritori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă