29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Diletta Leotta neagă relația cu Ibrahimovic

FOTO. Diletta Leotta neagă relația cu Ibrahimovic

Suspiciunile presei italiene au apărut după ce Ibrahimovic și Diletta s-au întâlnit în timpul carantinei, atunci când au filmat o reclamă pentru Buddyfit – o aplicație de antrenamente sportive.

Recent, cei doi au fost văzuți împreună la un restaurant din Sardinia, unde Leotta se află pentru a-și sărbători împlinirea celor 29 de ani. Italienii scriu că Zlatan a venit în stațiunea Costa Smeralda special pentru blondină. „Ceva s-a născut, e mai mult decât o prietenie”, s-ar fi confesat suedezul unui prieten.

Imediat, primele pagini ale presei italiene au vuit despre o relație amoroasă între jurnalista sexy și fotbalistul căsătorit, numindu-i chiar „cuplul surpriză al verii”.

Deranjată de aceste afirmații, Leotta a negat cu vehemență zvonurile, reprezentanții ei declarând pentru SunSport: „Nu avem nicio declarație de făcut, întrucât nu există nicio relație între cei doi, în afară de o colaborare profesională în calitate de ambasadori ai Buddyfit”.

Fotbalistul în vârstă de 38 de ani, care evoluează pentru AC Milan, este împreună cu soția sa, Helena Seger, de 18 ani, iar cuplul are împreună doi fii, Maximilian și Vincent.

De cealaltă parte, Diletta s-a despărțit recent de boxerul italian Daniele Scardina, iar acum se bucură din plin de viața de burlăciță în Sardinia.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A. Italianca face ravagii pe Instagram, acolo unde are aproape 7 milioane de urmăritori. Adesea își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze năucitoare, ce atrag mii de aprecieri și comentarii admirative.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă