16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleFosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a rămas în Statele Unite, deși penthouse-ul omului de afaceri de pe malul oceanului a fost greu de părăsit.

Se pare că cei doi apar proprietari la o adresă dintr-un oraș mic în apropiere de Oakland. Vila se află în Lauderdale Lake, din zona metropolitana Miami-Fort Laurdale-West Palm Beach.

Alina Vidican se bucură acum de o vilă cu 3 dormitoare, 3 băi, un garaj și un living, într-o zona rezidențială. Se presupune că locuința ar fi estimată la 220.000 de dolari.

Cristian Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți din anul 2011 până în 2016, când s-au prezentat la notar să pună capăt mariajului. 

Și-a revenit destul de greu după divorț, însă acum este mai înfloritoare a niciodată. Aceasta și-a luat cei doi copii, George Alexandru și Gloria, încă din 2016 și s-a stabilit în Statele Unite.

Cele mai citite

MAE transmite că mai mulți cetățeni români au fost evacuați din Fâșia Gaza

Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a raportat că nouă cetățeni români și membrii familiilor acestora au fost evacuați cu succes din Fâșia Gaza și au...

România va avea cel mai mare skate park din estul Europei

Baza sportivă şi de agrement "Dumitru Dobrescu" din Slatina, unde municipalitatea a amenajat un skate park ce corespunde cerinţelor practicanţilor acestui sport şi care,...

Nouă cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt,...
Ultima oră
Pe aceeași temă