21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleFoodVIDEO Un fenomen mondial, spectacolul ”My Dream” vine în România

VIDEO Un fenomen mondial, spectacolul ”My Dream” vine în România

După ce a călătorit în jurul lumii (peste 150 de spectacole, în 60 de ţări), spectacolul “My Dream” ajunge şi în România pentru un eveniment extraordinar, în data de 15 iunie, la Sala Palatului. Spectacolul, care i-a făcut celebri pe artiştii de la China Disabled People’s Performing Art Troupe (CDPPAT), este o experienţă unică şi specială.

 

Mai mult decât un show de divertisment în care se îmbină elemente din multe arte (dans tradiţional chinezesc – Cele 1000 de mâini ale lui Buddha, muzică, dans modern, balet, teatru, poezie, Peking Opera), “My Dream” reprezintă o lecţie de viaţă, un vis împlinit, vis pe care artiştii îl împărtăşesc şi îl trăiesc împreună cu publicul.

Viaţa nu e întotdeauna fără cusur, dar e plină de vise. “My Dream” este un spectacol despre puterea de a visa şi de a transforma visele în realitate.

Toţi cei 50 de artişti pe care îi veţi vedea pe scena Sălii Palatului în data de 15 iunie au câte o poveste foarte specială, care ilustrează această idee. Dar pe scenă nu vor povesti, ci vor prezenta un show de înalt nivel artistic şi, în egală măsură, de divertisment.

Diferit la acest spectacol este faptul că toţi oamenii de pe scenă au muncit foarte mult pentru a fi acolo. Pentru fiecare, faptul că joacă în acest spectacol înseamnă un vis împlinit. Forţa şi energia pe care le emană sunt incredibile. Nu sunt oameni obişnuiţi, sunt oameni cu dizabilităţi fizice, mai curajoşi şi mai optimişti decât mulţi dintre noi. Munca lor a fost întreită, iar visul e de trei ori mai preţuit.

Declarată Artist pentru Pace UNESCO, trupa a prezentat “My Dream” pe toate teritoriile lumii, mereu cu aplauze la scenă deschisă. Spectacolul a fost declarat “fenomen mondial”, reuşind ca în turneele întreprinse de-a lungul anilor să îi impresioneze chiar şi pe liderii politici ai fiecărui moment. Bill Clinton, Mahathir Bin Mohamad, Al Gore, Gerhard Schroeder, Aleksander Kwasniewski şi-au înscris cuvintele în cartea de onoare a trupei, exprimându-şi admiraţia pentru acest proiect care aduce speranţă:

“Arta lor poate trezi înţelegerea noastră profundă faţă de viaţă şi de lume şi poate să ne dea putere.

Artiştii talentaţi din acest grup extraordinar reflectă atât capacităţile persoanelor cu dizabilităţi, cât şi beneficiile enorme pe care le putem câştiga din implicarea lor deplină în societatea noastră. Ei ne provoacă, de asemenea, să ne recunoaştem stereotipurile demodate şi atitudinile distructive” – Bill Clinton.

“Spectacolul are capacitatea de a transmite oamenilor o nouă înţelegere asupra valorii vieţii şi abilităţilor noastre. De asemenea, spectacolul ne oferă un nou mod de a învăţa şi de a crea înţelepciune în această lume. Arta unică creată de CDPPAT va permite oamenilor să înveţe mai mult despre natura diversificată a omenirii.” – Mahathir Bin Mohamad.

“Artiştii reuşesc să ilustreze, într-un mod cât se poate de dramatic, potenţialul creativ care se află în centrul fiecărei fiinţe umane – indiferent de naţionalitate sau dizabilităţi fizice. Măiestria lor a adus speranţă pentru conaţionalii lor şi a pus în mişcare Jocurile Paraolimpice din China. Determinarea lor a inspirat milioane de oameni.” – Al Gore.

Toţi artiştii care vor performa în data de 15 iunie au muncit foarte mult pentru a putea urca pe scenă. Pentru fiecare, acest spectacol înseamnă un vis împlinit. Forţa şi energia pe care le emană sunt incredibile. Nu sunt oameni obişnuiţi, sunt oameni cu dizabilităţi fizice, mai curajoşi şi mai optimişti decât mulţi dintre noi, oameni de la care toti avem de învăţat câte ceva.

Biletele pentru spectacolul “My Dream” se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Cele mai citite

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă