25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăLifestyleFiica lui Obama vizitează atracțiile din Los Angeles alături de un bărbat...

Fiica lui Obama vizitează atracțiile din Los Angeles alături de un bărbat misterios

Malia Obama vizitează toate atracțiile și obiectivele turistice pe care le are de oferit L.A. Este însoțită de  un bărbat misterios, care a făcut-o pe Malia să zâmbească.

Malia și amicul ei au fost văzuți la Muzeul de Artă al Comitatului Los Angeles. Coincidență sau nu, Malia și prietenul ei au purtat câteva culori similare. Ea a purtat pantaloni de culoare verzuie, iar el a ales pantaloni scurți, notează tmz.com.

Nu este clar dacă cei doi sunt doar prieteni sau ceva mai mult, dar cu siguranță amândoi păreau fericiți, afișând zâmbete mari.

Malia a fost mult timp în L.A. în ultima vreme, a fost stagiară la studiouri de film, așa că este posibil să continue să lucreze în acest domeniu, iar SoCal este cu siguranță locul potrivit pentru asta.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

Românii care au credite și nu-și mai pot plăti ratele pot cere ajutor la ANPC

Persoanele aflate în dificultate financiară pot găsi sprijin la ANPC, prin Direcția de Insolvență a Persoanelor Fizice, anunță instituția într-un comunicat de presă. Astfel,...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă