5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeLifestyleFashionTricouri personalizate pentru copii: 7 pași ca să creezi modelul perfect

Tricouri personalizate pentru copii: 7 pași ca să creezi modelul perfect

Ai la îndemână multe magazine fizice sau online din care poți să cumperi haine, dar dacă îți dorești să oferi un cadou unic și surprinzător, mizează pe tricouri personalizate pentru copii. Fie că folosești fotografiile și mesajele tale ori că preferi textele predefinite, cu siguranță îl vei impresiona pe prichindelul din viața ta.

Indiferent că este vorba despre micuțul tău, copilul unor rude ori al unor prieteni, nu vei da greș dacă îi oferi un tricou special conceput pentru el. Dacă nu știi de unde să începi atunci când vrei să personalizezi un tricou pentru un copil, îți prezentăm în continuare pașii care te ajută să creezi modelul perfect.

Pasul 1: Alege culoarea tricourilor personalizate pentru copii

Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să creezi tricouri personalizate pentru copii este alegerea culorii. Nuanțele intense se numără printre preferatele copiilor, însă nu greșești nici dacă optezi pentru tonuri neutre ori nonculori. Spre exemplu, poți alege un tricou alb ori negru cu mesaj și fotografie colorate și vei obține un design armonios. Sau combină mai multe nuanțe pentru un design îndrăzneț și original dacă micuțului tău îi place să se afirme.

Pasul 2: Gândește-te la designul potrivit pentru copil

Odată ce ai hotărât culoarea pentru tricou, următoarea alegere pe care trebuie să o faci este designul. Dacă nu ai în minte un model clar, poți alege unul predefinit oferit de magazinul online, care să se plieze pe stilul prichindelului ori care să se potrivească la o ocazie specială din viața lui. Totuși, trebuie să știi că nu vei da niciodată greș dacă alegi să îi imprimi pe tricou personajul preferat din desene animate, din filme ori cântărețul ale cărui cântece le ascultă cel mai des. Chiar și jocurile pe calculator pot fi o bună sursă de inspirație în acest caz. Orice preferință a micuțului poate fi un indiciu prețios pentru tine.

Pasul 3: Imprimă textul potrivit pentru tricoul personalizat

Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba despre textul potrivit pentru tricoul personalizat oferit în dar unui copil. Poți face diferite teste legate de font, culoare și mesaj până obții exact ceea ce îți dorești. Poți alege mesajul potrivit în funcție de ocazie (zi de naștere, sărbătoare, etc), după personalitate ori ținând cont de o anumită etapă importantă din viața lui cum ar fi o reușită școlară. Fie că optezi pentru un text amuzant ori unul inspirațional, cu siguranță cadoul tău va fi extrem de apreciat de micuț. Spre exemplu, gândește-te că i-ai putea da exact imboldul de care are nevoie pentru a-și urma visurile. Într-adevăr, alegerea unui text pentru tricoul personalizat implică puțină responsabilitate din partea ta fiindcă trebuie să ai grijă să transmiți mesajul corect, care să nu ofenseze pe nimeni.

Pasul 4: Focusează-te pe mărimea potrivită când cumperi tricouri personalizate pentru copii

Chiar dacă alegi culoarea preferată și designul potrivit, acordă atenție și mărimii pe care o poartă prichindelul. Acesta este un detaliu important care, dacă este neglijat, ar putea strica surpriza. O mărime mare ar putea fi purtată în viitor, după ce va mai crește, însă una prea mică nu va mai avea nicio șansă. Așadar, dacă este vorba despre copilul unor rude ori al unor prieteni, este recomandat să vorbești întâi cu părinții lui ca să afli ce mărime poartă la haine.

Pasul 5: Ține cont de vârsta copilului


Un personaj din desene animate poate fi muza perfectă pentru crearea unui tricou personalizat pentru un copil în vârstă de șapte ani, însă nu și pentru unul de 13 ani. Pe măsură ce cresc, interesele și pasiunile copiilor se schimbă, așa că trebuie să le cunoști în detaliu gusturile pentru a nu face o gafă. Dacă nu este vorba despre copilul tău, ci despre al altor persoane apropiate, este mai bine să pui câteva întrebări înainte de a crea tricoul personalizat pentru el.

Pasul 6: Fii original când comanzi tricoul personalizat

Deși există o mulțime de modele de tricouri personalizate pentru copii cu mesaje și imagini predefinite, nu alege unul la întâmplare. Fii original și creează chiar tu un model  pentru copilul tău. Surpriza va fi mai mare, iar copilul va aprecia enorm toată atenția pe care i-o oferi. Mai mult de atât, îl poți încuraja pe micuțul tău să își creeze singur designul pentru tricoul personalizat. Astfel îi stimulezi imaginația și îl ajuți să își întărească stima de sine.

Pasul 7: Tricouri personalizate pentru copii după ultimele trenduri

Și modelele de tricouri personalizate pentru copii sunt în pas cu moda, așa că trebuie să fii la curent cu trendurile înainte de a finaliza comanda. Bugs Bunny și Duffy Duck au fost desenele copilăriei tale, însă acum sunt altele în prim plan, așa că trebuie să te pui la curent cu ultimele preferințe ale copiilor. Rapunzel, Elsa și Anna din Frozen, Minionii, Patrula Cățelușilor și Shrek sunt doar câteva din personajele la modă în ultimii ani.

Încă o tendință frumoasă apărută în ultimii ani sunt tricourile personalizate pentru copii cu întreaga familie. Poate fi folosită fie o poză cu membrii familiei, fie un mesaj dedicat unei anumite ocazii. Mulți copii vor fi încântați să poarte același model de haine cu tatăl și mama ori cu bunicii. Astfel de tricouri pot fi comandate de Crăciun, Paște, la o zi de naștere, o reușită școlară ori la alt eveniment important din familie.

Urmează cei șapte pași și vei reuși să creezi cele mai frumoase tricouri personalizate pentru copii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă