25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleFashionSezonul în care se poartă roșu

Sezonul în care se poartă roșu

În fiecare sezon a existat o culoare vedetă care a dominat podiumurile și moda străzii. Dacă în trecut am avut magenta, acum se pare că roșu vine în forță. Și nu este prima oară când această culoare preia controlul modei și atrage toate privirile. Este clar că lupta se dă, în fiecare an, între nuanțele tari. Acestea sunt cele care pun stăpânire pe tendințe și se impun cu îndrăzneală.

De ce se poartă roșu?

Această culoare tare este un simbol al puterii, al pasiunii, al încrederii de sine, și în același timp al mâniei, al controlului și, nu în ultimul rând, al dragostei. Toate aceste simboluri puternice reprezintă un motiv în plus să alegi culoarea roșu în ținutele tale din acest sezon. Mai mult decât atât, să o introduci în garderoba ta înseamnă să o poți purta și în sezoanele viitoare pentru că este o culoare care nu iese niciodată, complet, din tendințe. Încolectia de vara a diferitelor branduri de îmbrăcăminte găsești modele de rochii în diverse tonuri de roșu. A purta o rochie roșie este nu doar un simbol de putere și îndrăzneală, ci și o atitudine sexy, incitantă, de auto-control și încredere. Alege o rochie roșie pe corp și vei atrage privirile oriunde vei apărea.

Sezonul în care se poartă roșu

Cum să accesorizezi corect o rochie roșie

Pentru că este deja o nuanță îndrăzneață, ai nevoie să echilibrezi puterea roșului cu accesorii neutre. Ca să nu duci ținuta către extrem, alege o pereche de pantofi clasici, cu toc mediu, gros, într-o culoare bej deschis. Aceasta va da și iluzia optică de alungire a piciorului. Pentru un look extrem de sexy, mergi pe varianta cu sandale nude sau pantofi stiletto. Totul este să nu exagerezi cu nuanțe în contrast sau pantofi cu aplicații strălucitoare. Caută la brandurile Fashion Days o pereche de pantofi care să se potrivească unui astfel de outfit. De asemenea, poți tempera ținuta cu un sacou clasic, nude.

În ceea ce privește geanta, ideal ar fi să optezi pentru un model mini, stil clutch, de ținut în mână sau cu șnur fin, dacă vrei să o porți pe umăr. Alege fie o geantă în aceeași nuanță cu rochia, fie una într-o culoare neutră.

Avantajul de a purta roșu

Există și o serie de avantaje atunci când alegi să porți o ținută în care roșul predomină. În primul rând vei fi remarcată într-un mod pozitiv. De asemenea, culorile reprezintă anumite comportamente, emoții și transmit mesaje către subconștient. Dacă vei purta ceva roșu, starea ta de spirit va fi îmbunătățită. Te vei simți fericită, plină de energie, încrezătoare. Nu ezita să incluzi roșul în viața și în garderoba ta și vei vedea că vei atrage energie pozitivă și te vei simți extrem de feminină și senzuală.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă