9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleEminem, criticat după ce a folosit efecte sonore care imitau nişte împuşcături

Eminem, criticat după ce a folosit efecte sonore care imitau nişte împuşcături

Participanţii au început să ţipe şi s-au aruncat la pământ atunci când sunete asemănătoare unor împuşcături au fost auzite la finalul melodiei “Kill You”.

Ulterior, unii fani au considerat iresponsabilă ideea lui Eminen, având în vedere recentul val de atacuri armate din SUA.

Cu toate acestea, un reprezentant al vedetei a negat că acesta a folosit efecte sonore care imitau sunetul unor arme de foc, spunând că era vorba de sunetul unui dispozitiv pirotehnic care a creat o explozie puternică.

“A folosit acest efect – ca şi alte sute de artişti – în show-urile sale live de peste 10 ani, incluzând la concerte în SUA, fără să existe plângeri”, a adăugat el.

Într-un videoclip realizat în timpul interpretării melodiei se poate vedea cum un fan scapă telefonul din mână la auzirea efectului sonor, însoţit de un flash puternic pe scenă.

Un alt participant la festivalul din Tennessee a declarat că a fost forţat să părăsească spectacolul din cauza “panicii”, în timp ce o vedetă de pe reţelele de socializare, Andrea Russet, prezentă şi ea la concert, a povestit că aproape a izbucnit în lacrimi la această scenă.

“A auzi împuşcături şi a vedea toată mulţimea la pământ din instinct nu este simpatic. Este realitatea tristă în care trăim. Nu este ceva amuzant sau cu care trebuie glumit”, a scris ea pe Twitter.

Unii fani l-au apărat însă pe artist, invocând la rândul lor faptul că acesta şi-a însoţit cântecul de respectivul efect în mai multe ocazii de-a lungul carierei, inclusiv la Governor’s Ball Music Festival din New York săptămâna trecută.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă