18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleEchipa etapei a 28-a în Liga I: Doar doi steliști în primul...

Echipa etapei a 28-a în Liga I: Doar doi steliști în primul 11

Ultimele două etape au adus câteva modificări împortante în clasament, o dată cu rezultatele surpriză, precum înfrângerea Stelei în fața Oțelului Galați. Un top cu cel mai bun 11 include jucători de la nu mai puțin de 9 echipe.

Doar doi jucători ai Stelei au prins primul 11, conform topului realizat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).Echipa lui Gâlcă a învins cu 3-0 U Clujul, însă asta după mai multe meciuri neconvingătoare, precum cel din fața Oțelului, când a pierdut cu 1-2.

Cum arată primul 11, după etapa a 28-a:

Portar: Edi Stăncioiu (ASA / 34 ani / 25 meciuri)

Fundași: Cristian Săpunaru (Rapid / 31 ani / 8 jocuri), Florin Plamadă (CSMS Iaşi / 23 ani / 18 jocuri), George Andrei Miron (Oţelul / 20 ani / 17 jocuri), Mario Camora (CFR Cluj / 28 ani / 27 meciuri).

Mijlocași: Florin Cernat (Oţelul / 35 ani / 20 jocuri), Hatem Abd el Hamed (Dinamo / 24 ani / 9 jocuri), Andrei Prepeliţă (Steaua / 29 ani / 22 jocuri), Nicolae Stanciu (Steaua / 21 ani / 23 jocuri).

Atacanți: Thaer Bawab (CS U / 30 ani / 20 jocuri), Dan Roman (Gaz Metan / 29 ani / 24 jocuri).

Florin Marin (Oţelul / 61 ani) a fost desemnat cel mai bun antrenor, de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). “După ce runda trecută a învins Steaua pe terenul acesteia, devenind primul antrenor din istorie care se impune în faţa “roş-albaştrilor” de două ori în calitate de vizitator într-un sezon, în etapa a 28-a a învins Viitorul, astfel că Oţelul a legat în premieră două succese la rând în ediţia curentă. În plus, meciul contra lui Hagi a fost special pentru Florin Marin, asta deoarece a fost cel de-al 400-lea în calitate de antrenor principal în Liga 1″, scrie LPF pe site-ul oficial.

 

 

Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă