Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Disney va crea conţinut live pentru Twitter

The Walt Disney Co. a anunţat marţi că va crea conţinut live pentru Twitter care va acoperi arii precum sportul, ştirile şi divertismentul, potrivit AFP.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2018 - 20:42

Cât priveşte sportul, vor fi făcute transmisiuni în direct de la ESPN. Acestora li se vor adăuga imagini de la ABC, Disney Channel, Marvel şi alte proprietăţi ale Disney.

Conţinutul video va fi însoţit şi de reclame.

„Acum, mai mult ca niciodată, platformele de socializare pun accent şi investesc în conţinut relaţionat cu sportul”, a spus Travis Howe, vicepreşeidntele ESPN. 

Potrivit acordului, diviziile Disney vor putea „crea experienţe unice pe Twitter”, potrivit lui Justin Connolly, vicepreşedinte Disney şi ESPN.

Termenii financiari ai acestei înţelegeri nu au fost divulgaţi.

Colaborarea cu Disney a fost dezvăluită în ziua în care Twitter a anunţat 30 de noi acorduri privind conţinut din sfera divertismetului, sportului şi a jocurilor video.

Acest pachet acoperă NBCUniversal, care va produce conţinut live din partea NBC News, MSNBC, Today, Telemundo şi E! News, a transmis Twitter.

Compania a mai anunţat că numărul vizionărilor zilnice ale imaginilor video publicate s-a dublat în ultimul an pe platformă. Reţeaua socială a raportat câştiguri de 61 de milioane de dolari în primul trimestru al anului.

 

Comentarii

loading...