11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleDinamo, remiză în faţa propriilor fani

Dinamo, remiză în faţa propriilor fani

A fost etapa egalurilor. Din patru meciuri jucate până la închiderea ediţiei, trei s-au terminat la egalitate. Dinamo a pierdut două puncte importante sâmbătă seară după ce a remizat la 1 cu formaţia ASA Târgu Mureş pe teren propriu. Steaua, Astra şi Petrolul au jucat ieri, după închiderea ediţiei.

Rezultat slab pentru Dinamo, după un joc destul de bun. Dinamo a fost egala celor de la ASA Tărgu Mureş. Mureşan a fost cel care a deschis scorul, devreme, în minutul 9. Mureşenii ar fi majorat avantajul pe tabelă în minutul 29 – Popa a făcut henţ în careu şi centralul Lucian Rusandru a arătat punctual cu var. Cătălin Samoilă a fost înger păzitor între buturi şi a scos un penalty executat excellent de N’Doye. Filip a reuşit să restabilească echilibrul pe tabelă în ultimul minut al primei părţi. Dinamo nu s-a plecat, dar a tremurat serios în faţa mureşenilor care au smuls un punct de aur în Ştefan cel Mare.

“Indiferent că nu am obţinut un rezultat favorabil, eu sunt mulţumit atunci când mă uit în ochii jucătorilor şi văd că şi-au dorit mai mult. Azi acest rezultat se datorează şi adversarului. Au jucători cu foarte multe minute în prima ligă, e o echipă puternică, dar chiar dacă am plecat de la 0-1, după acea lovitură liberă am avut posibilitatea să câştigăm partida. Sunt şi momente mai triste, pentru că eram pe un drum bun. Niciodată nu voi reproşa ceva jucătorilor în public. Fiecare îşi dă seama dacă a greşit, după analiza pe care o vom face. Ce e mai important este să gestionăm momentele dificile. Nu contează ce mă aşteptam eu din moment ce arbitrul a gândit că nu trebuie să-i dea roşu lui Stăncioiu. Astăzi ne-a lipsit Grecu, sper ca toţi să fie valizi începând cu meciul următor. Le voi da şansă tuturor. Nu avem rezerve şi titulari”, a spus Stoican, după meci.

Nici rapidiştilor nu le-a mers mai bine. Proaspăt reveniţi pe prima scenă, rapidiştii au remizat, tot la 1, cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu. Rapidul a deschis scorul în minutul 42. Atunci, Pancu a marcat cu capul de la aproximativ 2 metri, în vinclul porţii lui Pleşca. Centrarea a venit de pe dreapta, de la Ciolacu. Rapidul a pierdut printre degete victoria. Bornescu a greşit grav în minutul 3 de prelungiri de la final şi Llullaku a îndeplinit o simplă formalitate. La oaspeţi a revenit pe teren Dan Roman care nu mai jucase de opt luni, după ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu.

Universitatea Craiova a remizat şi ea şi… tot acasă. A fost 2-2 în întâlnirea oltenilor cu FC Viitorul. A fost şi meciul dublelor, pentru că golurile celor două echipe au fost marcate de câte un singur jucător. Curelea a punctat pentru Craiova în minutele 23 şi 32, în timp ce pentru viitorul a reuşit dubla Mitrea, în minutele 20 şi 79. De reţinut că primul gol al Viitorului a venit din penalty după ce Acka l-a faultat pe Pană.

Se poate şi mai rău decât egal acasă. Pandurii Tg. Jiu a pierdut acasă în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitraş, în minutul 62, la capătul unei acţiuni personale. Lovitura de începere a jocului a fost dată de Doru Mihuţ, fost fotbalist la Pandurii, în prezent, scouter pentru centrul de copii al gorjenilor.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă