17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleDinamo a făcut SCOR ALB cu CSMS Iaşi. Publicul a scandat lozinci...

Dinamo a făcut SCOR ALB cu CSMS Iaşi. Publicul a scandat lozinci XENOFOBE

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia CSMS Iaşi, informează Mediafax.

Ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I a fost arbitrat de Iulian Călin. Acesta a întrerupt partida pentru zece minute în prima repriză, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Anton, Vojnovici (Gnohere ’52) – C. Matei (Shalaj ’54), Rotariu, Palici – Essombe (Şerban ’68). Antrenor: Mircea Rednic.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – Creţu, Mitici – Bole, V. Gheorghe (Grigorie ’35), Onduku (Piccioni ’58) – Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: S. Filip ’66, Anton ’79, Gnohere ’87 / Creţu ’43, Grahovac ’45+2, Ciucă ’89.

Arbitri: Iulian Călin (central) – Daniel Mitruţi, Imre Bucsi (asistenţi) – Marian Balaci (rezervă).

Observatori: Ioan Onicaş, Romulus Chihaia.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 1.500 de spectatori.

Arbitrul Iulian Călin a întrerupt în minutul 33 meciul Dinamo Bucureşti – CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti şi a trimis jucătorii la vestiare.

Cu puţin timp înainte, arbitrul Iulian Călin a mers la marginea terenului şi le-a cerut gazdelor să facă un anunţ la megafoane pentru ca suporterii să înceteze cu scandările xenofobe. Scandările au continuat, astfel că arbitrul a decis întreruperea partidei.

După ce arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, antrenorul dinamovist Mircea Rednic şi căpitanul Cosmin Matei au mers în dreptul peluzei dinamoviste şi le-au cerut fanilor să înceteze. Meciul a fost reluat după zece minute.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Linia STB 311 va avea traseul prelungit

Începând de mâine, linia 311 va funcționa pe un traseu prelungit până la Sala Palatului, anunță Societatea de Transport București (STB). “În vederea optimizării serviciului...

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă