23.1 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeLifestyleDe ce să cumperi calculatoare second hand pentru firma ta?

De ce să cumperi calculatoare second hand pentru firma ta?

Periodic, firmele își reînnoiesc calculatoarele astfel încât angajații să poată lucra cât mai eficient și să nu fie încetiniți de calculatoarele pe care le folosesc. Cele mai multe companii aleg calculatoare second hand tocmai pentru a diminua costurile, iar noi îți exlicam imediat de ce.

Sunt mai ieftine decat modelele noi

Dacă ești familiarizat cu tehnologia, știi că modele noi sunt lansate la doar câteva luni după ultimul. Calculatoarele recondiționate sunt considerate modele aproape noi, dar nu trebuie să plătești prețul unei unități noi, caare se poate dovedi destul de mare. Dacă trebuie să cumperi pentru întregul birou, vei economisi cu siguranță o mulțime de bani.

Poți obține o calitate mai bună

Când cumperi un calculator nou, știi că acesta nu a fost supus unor teste extreme, spre deosebire de unitățile recondiționate. Unitățile refurbishate trebuie testate, astfel încât proprietarii magazinelor să fie siguri că unitățile vor funcționa la fel de bine ca și cele noi sau chiar mai bine.

Calculatoarele noi ar putea avea probleme pe care producătorul nu le-a detectat deoarece le produce în masă. Pe de altă parte, aceste computere recondiționate sunt reconstruite meticulos de experți IT.

Investiția este protejată de garanție

Doar pentru că nu cumperi un calculator nou-nouț nu înseamnă că nu beneficiezi de garanție. Calculatoarele recondiționate vin cu o garanție pentru a-ți oferi liniște și siguranța că investești într-un produs bun.

Majoritatea oferă o garanție de 1 an și oferă livrare gratuită a unităților. Acest lucru înseamnă pur și simplu că producătorii garantează că unitățile funcționează corect și că vor fi responsabili în cazul în care există plângeri cu privire la ele.

Calculatoarele recondiționate sunt disponibile cu diferite sisteme de operare

Când cumperi un computer nou-nouț, uneori, nu poți alege ce sistem de operare poți utiliza. Sistemul de operare este preinstalat de producător și trebuie să cumperi un alt sistem de operare dacă vrei să îl schimbi.

Dacă ești obișnuit cu un anumit sistem de operare, îl poți utiliza în continuare atunci când cumperi computere recondiționate. Puteți alege dacă vrei Windows 7, Windows XP sau Windows 10 . Windows 10 este mai popular acum în comparație cu celelalte două.

Calculatoarele second hand sunt opțiuni mai ecologice

Când achiziționezi computere recondiționate, ajuți mediul înconjurător. Cum așa? Imaginează-ți dacă toate aceste computere ar fi aruncate doar pentru că nu au trecut primul test de calitate sau pentru că un client le-a returnat și, prin urmare, nu mai pot fi vândute ca noi. Nu este deloc prietenos cu mediul.

Cu toate acestea, atunci când achiziționezi computere recondiționate care funcționează la fel de bine ca un computer nou-nouț sau chiar mai bine, mergi pe o variantă ecologică, și economisești în același timp o mulțime de bani.

Dacă pentru firma ta vrei să îți modernizezi computerele sau dacă este o afacere nouă și ai nevoie de computere pentru angajații tăi, cu siguranță ar trebui să verifici computerele recondiționate. Discută cu IT-ul pentru a afla cum poți obține avantaje de la calculatoarele recondiționate sau second hand.

Cele mai citite

Pe internet circulă un mesaj fake news despre radiații. IGSU precizează că mesajul nu-i aparține

Pe rețelele sociale circulă un mesaj fake news despre radiații, mesaj care, aparent, ar fi pornit de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență...

Turul final de alegeri în Turcia. Erdoğan contra lui Kiliçdaroğlu

Ziua de duminică, 28 mai 2023, este cea în care candidează Erdoğan contra lui Kiliçdaroğlu, în turul decisiv al alegerilor prezidențiale din Turcia. Secţiile de...

Încă un aur pentru România, la Europenele de Canotaj

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioanele olimpice en titre, au câştigat medaliile de aur în proba de dublu vâsle feminin, la Campionatele Europene de...
Ultima oră
Pe aceeași temă