20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleCum să îți personalizezi mașina? 5 idei ușor de pus în practică

Cum să îți personalizezi mașina? 5 idei ușor de pus în practică

Atracția pentru personalizarea mașinilor este tot mai pregnantă printre șoferii români care își doresc să iasă în evidență cu o culoare vibrantă, jante impresionante sau praguri laterale. Generic, termenul care definește modificările aduse unui autovehicul pentru îmbunătățirea performanței acestuia sau creșterea gradului de confort prin înlocuirea pieselor standard poartă denumirea de tuning auto. Dacă te afli printre cei care vor un aspect original pentru propria lor mașină, descoperă în continuare cinci idei simple care să te conducă la rezultatul dorit.

Colantare
În mod clar, prima impresie contează pentru orice persoană pasionată de tuning, așa că începe cu aspectul exterior al mașinii. Îi poți îmbunătăți stilul dacă aplici o vopsea de calitate și un cod unic de culoare, însă știm cu toții că asta înseamnă timp și costuri ridicate. Ca să obții același efect, ai posibilitatea de a opta pentru o colantare totală sau parțială, în funcție de preferințe. Transformarea culorii într-o nuanță mai puțin comună va face ca autovehiculul tău să fie remarcat în mulțime și să pară total diferit.

Jante de aliaj
După culoare, jantele reprezintă o altă parte a mașinii care poate fi personalizată foarte ușor. Orice șofer își dorește un exterior agresiv cu care să impresioneze în trafic, așa că un set de jante din aliaj de dimensiune superioară celor standard va oferi autoturismului un design sport și o să-i crească în același timp performanța. Aceste produse sunt disponibile în diferite culori și modele, astfel că îți poți găsi foarte simplu exact produsul care ți se potrivește. Dacă îți dorești să FII SIGUR că nu dai greș cu alegerea făcută, ai varianta apelării la un configurator de jante care să îți indice cât mai clar ce design ți se potrivește.

Plăcuțe de înmatriculare inedite
Dacă îți dorești cu adevărat să ieși în evidență pe șosea, alege să îți personalizezi suportul numărului de înmatriculare. Vorbim de un spațiu foarte puțin exploatat, de aceea este perfect pentru a-ți promova bolidul. Există nenumărate tipuri de suport pentru numere, de la produse negre simple până la unele metalizate sau 3D. Pe acestea pot fi inscripționate imagini, texte, logo-uri sau pot fi colorate în nuanțe vii, extrem de atrăgătoare.

Accesorii de interior
Preferințele tale pentru tuning vor include în mod sigur și ceva modificări în interiorul automobilului. Așadar, poți schimba tapițeria sau husele scaunelor, poți folosi covorașe auto VW , poți alege un alt material pentru a îmbrăca volanul sau poți înlocui în totalitate sistemul audio. Astfel de modificări au rolul de a oferi un aspect mai sportiv mașinii tale sau, în funcție de produsele alese, un design extrem de elegant. Pe lângă faptul că vei beneficia de un interior original, poți îmbunătăți confortul tuturor pasagerilor. Folosește parasolare cu stil care atrag privirile tuturor și îți protejează în același timp mașina de soare atunci când este parcată. De asemenea, poți utiliza câteva accesorii luminoase pentru bord, suporturi speciale de pahare sau accesorii magnetice pentru telefon.

Iluminat auto personalizat
În niciun caz nu am putea discuta de o mașină personalizată fără ca farurile și stopurile acesteia să fie schimbate. Optează pentru tehnologia LED pentru că, spre deosebire de becurile incandescente, acestea sunt mult mai eficiente. Sistemele LED consumă mai puțin, nu au nevoie de timp pentru încălzire, au o lumină mai strălucitoare și durată de viață mult mai ridicată. Dacă îți dorești ceva inedit, instalează farurile Angel sau Devil Eyes sau înfrumusețează sistemele de iluminare cu folii de diferite culori.

Personalizează-ți mașina cu ajutorul unor elemente inedite care te vor ajuta să ieși foarte ușor în evidență atunci când ești în trafic. Îmbunătățește aspectul interiorului și al exteriorului dacă îți dorești un autoturism complet personalizat. Nu este la îndemâna oricui să achiziționeze o mașină pe comandă, însă orice șofer poate aborda ideile prezentate mai sus pentru a-și particulariza automobilul într-un mod extrem de simplu.

Cele mai citite

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă