20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleCSU Craiova s-a impus în derby-ul Olteniei cu Pandurii Târgu Jiu, scor...

CSU Craiova s-a impus în derby-ul Olteniei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2 -1

Echipa lui Gigi Mulțescu, CSU Craiova, a învins rivala Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 2-1, într-un meci în care golul victoriei a fost înscris în ultimul minut de joc.

După o primă repriză echilibrată, cu faze de poartă puține, CSU Craiova a izbutit deschiderea scorului în minutul 53, prin Măzărache, care a profitat de o pasă greșită a lui Sânmărtean și l-a învins pe Lazăr, portarul Pandurilor, cu un șut de la marginea careului.

Țucudean a reușit egalarea în minutul 84, cu o lovitură de cap, și părea că ambele echipe se vor mulțumi cu un egal. S-a opus, însă, Ivan, care în minutul 90 a marcat golul victoriei pentru CSU Craiova.

CSU Craiova se află acum pe locul 2, cu 27 de puncte după 14 etape, la egalitate cu Steaua, care joacă duminică. Pandurii este pe locul 8, cu 19 puncte.

Universitatea Craiova – Pandurii 2-1

Au marcat: Măzărache 52, Ivan 90 / Ţucudean 85.

Stadion: „Extensiv”, spectatori: 5.000.

Universitatea Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu – Popov, Zlatinski – Ivan, Nuno Rocha (79 Gustavo), Bancu (88 Rambe) – Măzărache (90 Kelic). Antrenor: Gigi Mulţescu.

Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Vasilijevic, Piţian (18 Pârcălabu), Bunoza – Sânmărtean, Răuţă, Voiculeţ – Antal (46 Unguruşan), V. Munteanu (58 Ţucudean), V. Alexandru. Antrenor: Petre Grigoraş.

 

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...
Ultima oră
Pe aceeași temă