22.3 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Criza politică nu i-a stricat programul lui Iohannis

Chiar dacă România se află în plină criză politică şi sanitară, Klaus Iohannis a ascultat marți seara, din sală, muzică simfonică. Șeful statului a fost la concertul în care Orchestra Naţională a Franţei l-a omagiat pe George Enescu. Șeful statului este invitat miercuri la cununia civilă a Simonei Halep.

„Festivalul Internaţional „George Enescu” este o sărbătoare a muzicii şi o bucurie a reîntâlnirii cu cele mai prestigioase orchestre şi dirijori renumiţi. În această seară, dirijorul Cristian Măcelaru şi Orchestra Naţională a Franţei au adus un omagiu vibrant operei lui George Enescu”, a transmis marți seara preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Preşedintele ţării a fost invitat miercuri la cununia civilă pe care jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, şi partenerul său, omul de afaceri Toni Iuruc, 43 de ani, o au programată la Constanţa, oraşul natal al dublei câştigătoare de turnee de Mare Şlam (Ronald Garros şi Wimbledon).

La revenirea în țară de la US Open, Simona Halep a anunțat că se căsătorește miercuri cu Toni Iuruc. „Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, dar mai nou și de golf. Șeful statului mai practică ciclismul, schiul şi drumeţiile montane și are chiar antrenor personal de tenis, este vorba despre finul său, Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open.

Ultima oră
Pe aceeași temă