4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleCele mai scumpe țări de vizitat

Cele mai scumpe țări de vizitat

Există națiuni care sunt ideale pentru călătorii cu buget redus, apoi există țări precum Islanda, Singapore sau Elveția, care îți vor da bugetul peste cap.

Ei bine, da, acestea sunt unele dintre cele mai scumpe țări din lume care te vor face să înțelegeți valoarea banilor!

Dacă dorești să vizitezi țări scumpe, iată o listă cu unele dintre cele mai scumpe națiuni din lume!

Elveția

Una dintre cele mai scumpe națiuni europene, Elveția se află în fruntea listei! O țară atât de impresionantă și de frumoasă din punct de vedere natural, Elveția se are stațiuni de lux, transporturi și mâncare la prețuri foarte mari.

Suedia

Cunoscută și sub numele de Veneția Nordului, datorită prezenței multor canale, Suedia este uimitoare, bogată din punct de vedere cultural, dar destul de grea pentru buzunare!

Danemarca

Cu farmecul său viking, Danemarca atrage călătorii din întreaga lume. Vorbim despre călători bogați, deoarece țara este super scumpă din toate punctele de vedere! Fie că este vorba de cazare, de mâncare sau de transport, totul în Danemarca ți se va părea scump.

Singapore

Singapore se numără printre cele mai scumpe națiuni din lume, dar are atracții futuriste care merită vizitate. Țara este, de asemenea, una dintre cele mai curate și mai sigure națiuni asiatice, care este cunoscută pentru transportul, mâncarea și cazarea super scumpe.

Marea Britanie

Londra, în Marea Britanie, este considerat unul dintre cele mai costisitoare orașe de vizitat. Națiune a regilor și reginelor, Marea Britanie are și unul dintre cele mai scumpe prețuri la biletele de tren din Europa.

Japonia

Japonia este o destinație de pe lista de dorințe a multora, dar rămâne încă foarte neexplorată din cauza constrângerilor bugetare. De la mâncare la cazare și transport, totul este extrem de costisitor aici.

Urmărește RomâniaLiberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 286: aproximativ 70 de rachete de croazieră au fost folosite de armata Moscovei în ultimele atacuri

Armata rusă a folosit ieri aproape 70 de rachete de croazieră în noul val de atacuri asupra unor ţinte din Ucraina, potrivit apărării aeriene...
Ultima oră
Pe aceeași temă