23.9 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai scumpe țări de vizitat

Cele mai scumpe țări de vizitat

Există națiuni care sunt ideale pentru călătorii cu buget redus, apoi există țări precum Islanda, Singapore sau Elveția, care îți vor da bugetul peste cap.

Ei bine, da, acestea sunt unele dintre cele mai scumpe țări din lume care te vor face să înțelegeți valoarea banilor!

Dacă dorești să vizitezi țări scumpe, iată o listă cu unele dintre cele mai scumpe națiuni din lume!

Elveția

Una dintre cele mai scumpe națiuni europene, Elveția se află în fruntea listei! O țară atât de impresionantă și de frumoasă din punct de vedere natural, Elveția se are stațiuni de lux, transporturi și mâncare la prețuri foarte mari.

Suedia

Cunoscută și sub numele de Veneția Nordului, datorită prezenței multor canale, Suedia este uimitoare, bogată din punct de vedere cultural, dar destul de grea pentru buzunare!

Danemarca

Cu farmecul său viking, Danemarca atrage călătorii din întreaga lume. Vorbim despre călători bogați, deoarece țara este super scumpă din toate punctele de vedere! Fie că este vorba de cazare, de mâncare sau de transport, totul în Danemarca ți se va părea scump.

Singapore

Singapore se numără printre cele mai scumpe națiuni din lume, dar are atracții futuriste care merită vizitate. Țara este, de asemenea, una dintre cele mai curate și mai sigure națiuni asiatice, care este cunoscută pentru transportul, mâncarea și cazarea super scumpe.

Marea Britanie

Londra, în Marea Britanie, este considerat unul dintre cele mai costisitoare orașe de vizitat. Națiune a regilor și reginelor, Marea Britanie are și unul dintre cele mai scumpe prețuri la biletele de tren din Europa.

Japonia

Japonia este o destinație de pe lista de dorințe a multora, dar rămâne încă foarte neexplorată din cauza constrângerilor bugetare. De la mâncare la cazare și transport, totul este extrem de costisitor aici.

Urmărește RomâniaLiberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru spionaj în folosul Cubei

Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de închisoare pentru că a spionat Statele Unite mai multe decenii...

A murit actorul Constantin Cojocaru la vârsta de 78 de ani

Într-o zi de 13, lumea teatrului din România a intrat în doliu. Actorul Constantin Cojocaru a murit la vârsta de 78 de ani. Anunțul...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă