25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăLifestyleCele mai apreciate tendințe pentru costume de ceremonie pe care trebuie să...

Cele mai apreciate tendințe pentru costume de ceremonie pe care trebuie să le cunoască mirele tău

Când vine vorba de mire, designerii au un mesaj destul de clar pentru anul 2019: stil, eleganță și distracție! În anul 2019 tendințele pentru costume de ceremonie sau pentru costume de mire sunt uimitoare. Indiferent ce vei alege din gama de modele de costume pentru bărbați, cu siguranță vei arăta minunat la altar, în cea mai importantă zi din viața ta.

Cum este și normal, la orice nuntă toate privirile se îndreaptă spre mireasă. În acest an însă, datorită atâtor opțiuni ce variază prin culori, texturi, imprimeuri, modele și accesorii îndrăznețe, acest moment important din viața unui bărbat va fi plin de eleganță și deci mirele va primi cu siguranță partea sa de atenție.

Pentru a înțelege mai bine tendințele, trebuie să privim colecțiile designerilor care cuprind modele de costume de ceremonie din anul 2019.

Când vine vorba de nuntă cu toții ne gândim la clasicul frac pentru mire, care este o ținută de culoare neagră, gri sau bleumarin. Sacoul se închide la un rând de nasturi și reverul este ascuțit. Pantalonii sunt negri sau gri, fără pense, fără manșete, cu dungi și desigur au nasturi la interiorul beteliei pentru bretele. Vesta poate fi cu sau fără rever, are unul sau două rânduri de nasturi și se poartă peste o cămașă albă care are manșete duble cu butoni, guler rândunică și nasturi ascunși. Ca accesorii, se folosește o cravată din mătase, pantofi simpli, negri, batistă albă la rever sau floare în piept, ceas de buzunar, joben negru.

Dar tendințele nu trebuie să fie limitate doar la acest stil clasic. De aceea în acest articol sunt prezentate câteva din tendințele preferate de designeri în 2019, din care te poți inspira și tu dacă ai decis să te căsătorești în acest an. 

– Costume de mire într-o gamă variată de modele, culori și texturi

Deși mulți bărbați preferă culorile elegante de albastru închis sau puțin mai deschis, designerii au prezentat în acest an colecții de costume de ceremonie pentru bărbați realizate din materiale în carouri, în dungi și desigur într-o gamă variată de culori. Astfel de idei au avut Gucci și Louis Vuitton.

Albastru se menține în tendințele modei din acest an și este perfect pentru orice nuntă care are loc în sezonul cald.

Costumul de ceremonie realizat dintr-un material cu un imprimeu deosebit merge perfect pentru o nuntă mai casual. Imaginează-ți cât de elegant va fi un constum de mire care este făcut dintr-un material foarte bun, cu o textură unică și un imprimeu elegant.

– Costume de nuntă pentru mire cu un design îndrăzneț, foarte elegant

Costumele de mire din materiale cu o textură deosebită sunt preferate în acest an. Foarte mulți bărbați care vor să se căsătorească caută astfel de costume deoarece sunt realizate din țesături mai speciale, cu o textură într-adevăr foarte frumoasă. Costumele lor nu sunt doar selecte și la modă, ele au prin culoare și textură și mai mult rafinament. Unii dintre bărbați optează pentru variante de costume mire realizate la comandă care arată astfel, sunt din materiale deosebite, din catifea, din mătase tip  jacquard, sau din alte țesături de lux. Cel mai apreciat este costumul tip Tuxedo sau costumul tip business, care este perfect pentru o ținută de ocazie, formală.

Foarte frumos este costumul din material de tip tweed, acea stofă din lână, care poate fi cu dungi sau carouri. Mirele care poartă acest stil de costum, cu un imprimeu în culori contrastante, va avea un aspect unic, va lăsa impresia că are carismă, o personalitate dinamică și o imagine elegantă, sofisticată de gentleman. Cămașa trebuie să fie mai deschisă, în culori pastelate.

– Mirele în costum alb este de asemenea la modă în 2019

De regulă la nunți, oaspeții nu trebuie să se îmbrace în alb, mirele însă poate opta pentru un costum alb, care va fi extraordinar.

– Costumul din trei piese pentru bărbați este în tendințele modei anului 2019
Costumul de mire din trei piese este considerat mai elegant acum decât a fost în alți ani. Mirele care va alege un astfel de costum va arăta senzațional și va fi admirat de oaspeți. Stiliștii în modă recomandă acest costum pentru că prin designul excepțional va funcționa perfect pentru orice eveniment – nuntă, botez, sau orice altă ceremonie. Chiar dacă mirele renunță la sacou la un moment dat după câteva reprize de dans, el va arăta perfect și în restul ținutei, va avea un aspect încrezător și relaxat.

– Accesorii îndrăznețe
Petru a fi în trend în acest an, mirele trebuie să facă alegeri mai îndrăznețe în ceea ce privește accesoriile: ace de cravată, butoni, etc. Astfel el poate ieși puțin în afara zonei lui de confort pentru a fi în tendințele actuale ale modei.

Cu astfel de opțiuni, tendințe în modă, în anul 2019 nu te poți aștepta la nimic altceva din partea unui mire îndrăgostit, decât să fie într-un costum foarte elegant, senzațional.

Cele mai citite

Partidul Dianei Șoșoacă are un nou secretar general

Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit în data de 24.06.2024 la Poiana Braşov, l-a votat în unanimitate pe Horaţiu Şerb în calitatea de...

Ce soluție adoptă azi coaliția de guvernare?

Astăzi, coaliția de guvernare are de luat o decizie grea privind data alegerilor prezidențiale. Marcel Ciolacu susține în continuare varianta 15 sau 29 septembrie...

Patru persoane arestate la domiciliul premierului britanic Sunak

Patru bărbați au fost arestați sub suspiciunea de violare agravată a domiciliului la reședința prim-ministrului Rishi Sunak din nordul Angliei, marți, au declarat polițiștii...
Ultima oră
Pe aceeași temă