29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleCe motiv de divorț au invocat Kim Kardashian și Kanye West în...

Ce motiv de divorț au invocat Kim Kardashian și Kanye West în fața instanței

De asemenea, actele confirmă faptul că Kim a cerut custodia legală și fizică comună a ei și a celor patru copii ai lui Kanye – Nord, șapte, Saint, cinci, Chicago, trei și Psalm, 21 de luni.

Kim Kardashian West și Kanye West au citat „diferențele ireconciliabile” drept motivul divorțului lor.

Documentele instanței arată că vedeta a solicitat să înceteze sprijinul pentru soți și referințele pe care Kim și Kanye le-au adoptat atunci când vine vorba de separarea proprietății.

Documentele au fost depuse de avocata lui Kim, Laura Wasser, la începutul acestei luni.

Între timp, o sursă a susținut că Kim are o „viziune diferită asupra vieții” față de soțul ei înstrăinat, iar perechea se va confrunta cu opinii diferite, mai ales atunci când a venit vorba de creșterea copiilor lor.

Un insider a declarat pentru revista People: „Au o viziune diferită asupra lumii, a vieții și modul în care copiii lor ar trebui crescuți. Kim îl va susține întotdeauna pe Kanye și cauzele sale și îl va încuraja împreună cu copiii lor, dar viitorul ei cu munca, familia și viața în general sunt strict la latitudinea ei. Kim va continua cu proiectele ei, la fel și Kanye. Ceea ce își doresc în viață și pentru copiii lor nu se potrivește întotdeauna”.

În ciuda opiniilor lor diferite, Kim și Kanye au fost, de asemenea, raportate recent că sunt dedicate să facă tot ce este mai bun pentru puiet

O altă persoană din interior a susținut:

„Kim consideră că este important ca micușii să aibă o relație cu tatăl lor și că el este o parte importantă din viața lor. Deocamdată, copiii locuiesc alături de ea, iar Kanye îi poate vedea oricând dorește. Kim nu este sigură cum va fi viitorul, dar i-a arătat clar lui Kanye că este binevenit să petreacă timp cu ei ori de câte ori vrea. „

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă