11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleCe cadouri își doresc femeile și ce primesc de fapt

Ce cadouri își doresc femeile și ce primesc de fapt

A face cadouri unei femei pare pentru unii bărbați o adevărată misiune imposibilă. Unele femei spun exact ce vor când sunt întrebate, dar o astfel de abordare strică tot farmecul surprizei și bucuria de a primi un cadou de la cineva drag. Mulți bărbați se simt pierduți într-o mare de posibilități: flori și ciocolată, accesorii, cadouri personalizate, parfumuri și tot felul de alte asemenea lucruri.

Alții încearcă să meargă la sigur, în linii generale, știind clar că indiferent ce oferă, cadoul probabil va plăcea, iar gestul va fi apreciat. Dar ce vor femeile cu adevărat? Iată o întrebare la care nici filosofii nu știu încă să răspundă.

Astăzi vom încerca să ușurăm sarcina tuturor acelor bărbați care își pun constant problema cadourilor pentru femei. Ce cadouri își doresc femeile și ce primesc de fapt sunt două lucruri total diferite. Hai să încercăm să le aducem mai aproape unele de celelalte!

1. Ce vor: Bijuterii. Ce primesc: Accesorii
Femeia modernă a zilelor noastre este perfect capabilă să își cumpere singură exact acele accesorii de care are nevoie sau care se potrivesc cu ținutele ei și ocaziile în care le poartă. Dacă o femeie vorbește despre bijuterii, ea în general vorbește despre piese rafinate, elegante, șic, ce pot fi purtate la evenimente speciale sau chiar și la birou, dar care depășesc orizontul îngust al gablonzurilor.

Cum diamantele nu prea mai sunt la modă și s-au dovedit a fi destul de nepractice când vine vorba despre purtatul zilnic, următorul lucru la care trebuie să te gândești sunt noile bijuterii perle care fac furori în prezent pe podium-uri și în colecțiile de lux. Design-urile sunt unice, moderne, și se potrivesc oricărei vârste și oricărei personalități. Cu alte cuvinte, nu ai cum da greș cu perlele.

Aceste giuvaere micuțe sunt feminine, discrete, strălucitoare în simplitatea lor și atât de versatile, încât femeia modernă de azi poate purta un colier împreună cu un lănțișor metalic la gât pentru a face senzație la o petrecere sau la o întâlnire de afaceri.

În concluzie, dacă vrei să faci unei femei un cadou cu adevărat deosebit din zona bijuteriilor, alege mai degrabă o brățară perle albe, negre, sau chiar roz, care o poate însoți și la un eveniment cu ștaif, și la o cină romantică în doi, și la ieșirea aceea în club pe care o tot planifică de o vreme. Un cadou cu adevărat unic este un mini-set constând într-o brățară cu perle și o pereche de cercei asortați.

2. Ce vor: O sesiune la Spa. Ce primesc: Cosmetice
Să fim bine înțeleși: dacă nu primești un bilețel pe care să scrie marca și modelul produselor cosmetice sau de îngrijire pe care și le dorește, șansele să ratezi sunt astronomice. Fiecare femeie știe foarte bine ce produse folosește, care i se potrivesc cel mai bine și ce produse merg împreună cu alte produse din alte game. Decât să îi iei ceva ce va rămâne pe raftul unui dulap, mai bine îi cumperi o sesiune la Spa.

Nici o femeie nu va spune nu unei zile de răsfăț total, care să includă masaj, împachetări, saună, piscină, tratament cosmetic, manichiură și pedichiură, poate și un coafat proaspăt, relaxare și destindere. Numeroase centre de spa oferă posibilitatea achiziționării de vouchere, așa că profită de ofertă și oferă-i o zi în care să se simtă ca o prințesă. Va avea o dispoziție de zile mari și îi vei citi fericirea în ochi, iar recompensa va fi pe măsură.

3. Ce vrea: Delicatese. Ce primește: Cutia Generică de Ciocolată
Majoritatea femeilor apreciază o ciocolată fină și delicioasă, dar de câte ori poți să o mai “surprinzi” cu o cutie de bomboane fine, oricât ar fi ele de exclusiviste?

Dacă vrei să îi faci un cadou deosebit unei femei care apreciază delicatesele, produsele artizanale, preparatele fine, exotice, de lux, sau chiar rare, atunci orientează-te spre coșurile cadou gourmet. Unele coșuri se axează pe preparate dulci, altele vin cu o bogată selecție de brânzeturi și fructe, unele îmbină preparate exotice cu produse artizanale tradiționale și tot așa.

Alege unul care să îi fie pe plac și oferă-i-l. Poți să transformi cadoul și într-o aventură, invitând-o la un picnic în doi în parc, sau la o cină romantică pe podea, la lumina lumânărilor.

4. Ce vrea: Distracție diferită. Ce Primește: O ieșire la film/restaurant
Nu zicem că mersul la film/restaurant nu e o activitate plăcută și absolut necesară, dar dacă o femeie îți zice că de ziua ei ar vrea să facă ceva deosebit, special, mai nou, mai altfel, ori faci rezervări la cel mai exclusivist restaurant din oraș, ori te gândești la altceva.

Ceva nou – și distractiv – pentru o femeie poate însemna o piesă de teatru, o invitație la deschiderea unei galerii de artă, participarea la o lansare de carte, un eveniment cultural, un concert etc. Poate vrea să participe la o conferință anume, sau să vadă un anumit spectacol.

Dacă cea de lângă tine este tipul “tocilar”, atunci eşti cel mai norocos bărbat din lume. Dincolo de faptul că tocilarele zilelor noastre sunt printre cele mai sexy și mai interesante făpturi, lumea lor este atât de vastă și de creativă încât cadourile sunt ultima problemă a ta.

Caută un escape room, cumpără-i cărțile preferate, surprinde-o cu figurine ale personajelor ei preferate din filme sau jocuri, oferă-i o sesiune de VR la un studio dedicat, ia-i bilete la convenția anuală a tuturor tocilarilor (și poate și un permis de fotografie cu actorul ei preferat, invitat la ediția respectivă), fă din ziua ei ocazia perfectă să testați un nou board game cu prietenii și tot așa.

5. Ce vrea: O aventură. Ce primește: Un weekend la mare
Trebuie să admitem, a oferi unei femei o excursie de două zile la mare sau la munte este deja un cadou cu care poți impresiona și la care nu mulți se gândesc. Dar dacă o auzi spunând că viața de zi cu zi începe să o extenueze, că ar vrea să evadeze din banalul cotidian cu toate probleme lui, că simte nevoia unei aventuri, a unui strop de spontaneitate, nu te gândi de două ori înainte să rezervi bilete pentru un city-break măcar, dacă nu pentru o vacanță în toată regula.

În ziua de azi, cu atenție și planificare, poți să te bucuri de o excursie în altă țară la prețuri mai mult decât rezonabile. Poți lua bilete pentru doi, numai pentru ea, sau pentru ea și cea mai bună prietenă a ei. Important este să îi oferi un lucru pe care și-l dorește, la care visează, și de care poate că are nevoie pentru a-și primeni psihicul.

Dacă o excursie în străinătate ți se pare peste mână, privește în jur la oportunitățile de aventură pe care le ai în România, căci sunt destule. Avem parcuri de distracții și de sporturi extreme și neobișnuite, rezervații naturale, o deltă întreagă de explorat la pas, bungee jumping, cluburi de parașutism, cluburi de călărie, un festival medieval chiar, și nenumărate alte posibilități de aventură.

În funcție de tipul de evadare sau activitate de care are nevoie, asigură-te că se va bucura de ea din plin.

Concluzie
Indiferent dacă vrei să îți impresionezi soția/iubita, mama, sora, sau cea mai bună prietenă, asigură-te că știi foarte bine ce îi face inima să bată mai tare. În funcție de asta, alege un cadou memorabil, care să iasă din sfera banalului și care să te facă în ochii ei un adevărat prinț.

 

Cele mai citite

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă