24.6 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Ce alegi? Pantofi sport sau cu toc?

Cum alegi pantofii sport

O pereche de pantofi sport sunt cea mai inspirată variantă, mai ales când ne gândim la petrecerea timpului liber. Oferta este destul de variată, așa că îți va fi destul de dificil să alegi, cu atât mai mult cu cât trendurile se schimbă rapid. Dacă te numeri printre cele care fac sport, îndreaptă-te către branduri dedicate și adaptate nevoilor celor care le poartă produsele, pentru că sunt create să-ți ofere confort și calitate.

Poți să optezi pentru adidasi Nike pentru dama, mai ales că este o companie veche pe piață, mai exact din 1964, și gama lor de produse se adresează sporturilor variate, printre care baseball, hochei pe gheață, tenis, fotbal, baschet, lacrosse sau crichet. Dar trebuie să știi că primii pantofi pe care i-au comercializat au fost cei pentru alergare, așa că poți să te îndrepți cu încredere către ei. Sunt ușor de asortat la pantaloni de trening, jeanși, leggins și chiar fustă sau o rochie sport.  

 

Cum alegi pantofii cu toc

O pereche de pantofi stiletto sau cu toc mai gros sunt de nelipsit în garderobă, chiar dacă ești adepta stilului sport. Vei vedea că te vor scoate din încurcătură atunci când apar evenimente la care trebuie să participi și ținuta trebuie să fie ceva mai elegantă. Dacă petrecerea are loc în timpul zilei, poți să-i asociezi fără probleme cu o rochie, fustă, fustă-pantalon sau chiar o pereche de pantaloni care urmează linia piciorului. Seara poți să porți o pereche de jeanși strâmți, o cămașă sau un tricou de la Fashion Days peste care să pui un sacou sau pulover cu nasturi, mai ales că se poate întâmpla să fie ceva mai răcoare afară.

Pregătește-ți din timp pantofii, eventual atunci când îi cumperi să îi probezi seara, când picioarele sunt mai umflate. Ai grijă să nu fie nici prea strâmți, pentru că te vor bate, nici prea mari, pentru că ar arăta urât să îți sară din picioare atunci când mergi. Dacă partea din față, pe care calci, este foarte subțire, folosește niște pernuțe pentru un plus de confort. Verifică atât stângul, cât și dreptul, iar dacă îi simți rigizi, nu te baza pe faptul că în timp se vor lăsa, pentru că nu se va întâmpla asta. Totuși, ca să fii sigură, ia cu tine în geantă și câțiva plasturi rezistenți la apă, dar și din aceia speciali pentru tratarea bășicilor.

Ultima oră
Pe aceeași temă