Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace un cuplu gay

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio se numără printre actorii care au refuzat să joace cuplul gay din pelicula "Brokeback Mountain - O iubire secretă/ Brokeback Mountain", de Ang Lee, a povestit regizorul american Gus Van Sant pentru site-ul specializat Indie Wire.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 14:36

Lista de actori care au refuzat să apară în pelicula "Brokeback Mountain", în faza iniţială a proiectului, îi include pe Brad Pitt şi pe Leonardo DiCaprio, a declarat regizorul american Gus Van Sant într-un interviu.

Regizorul a explicat că eşecul său în încercarea de a găsi nume mari pentru personajele celor doi îndrăgostiţi a fost destul de important când a luat decizia de a nu mai continua proiectul.

Pe aceeaşi listă a actorilor care au refuzat cele două roluri au mai fost incluşi Matt Damon şi Ryan Phillippe.

Pelicula "Brokeback Mountain" a fost regizată, până la urmă, de Ang Lee, care a şi câştigat premiul Oscar pentru acest film, ce a adunat opt nominalizări la trofeele Academiei americane.

Printre nominalizări s-au numărat şi cele ale actorilor care au interpretat până la urmă rolurile celor doi bărbaţi care se îndrăgostesc, Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger.

În schimb, DiCaprio şi Pitt joacă abia anul acesta în premieră împreună într-un film, cel mai nou regizat de Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", aflat în faza de producţie. Brad Pitt joacă rolul dublurii unui actor, interpretat de Leonardo DiCaprio, în acest film a cărui acţiune are pe fundal crimele săvârşite de secta lui Charles Manson.

Comentarii

loading...