15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleBox office nord-american: Patru lungmetraje au debutat în top 10

Box office nord-american: Patru lungmetraje au debutat în top 10

Devansând un alt horror, „The Nun”, lungmetrajul Fox regizat de Shane Black îi are în distribuţie pe Olivia Munn, Boyd Holbrook şi Trevante Rhodes.

„The Nun” (Warner Bros.-New Line) a coborât un loc în clasament, după debutul de succes, generând încasări de 18,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Pe locul al treilea în clasamentul nord-american a debutat comedia de acţiunea „A Simple Favor”, regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale. Producţia Lionsgate a generat încasări de 16 milioane de dolari.

Drama „White Boy Rick”, bazată pe întâmplări adevărate, cu Matthew McConaughey şi Jennifer Jason Leigh în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea în top, cu încasări de 8,8 milioane de dolari.

Comedia „Crazy Rich Asians” (Warner Bros.) s-a clasat pe locul al cincilea, după al cincilea weekend de la premieră, cu încasări de 8,7 milioane de dolari, iar thrillerul de acţiune „Peppermint” (STXfilms), cu Jennifer Garner în rol principal, a coborât un loc, până pe şase, după ce – în al doilea weekend – a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea, în coborâre trei poziţii, s-a clasat filmul de acţiune „The Meg” (Warner Bros.), cu Jason Statham în rol principal. În al şaselea weekend de la premieră, el a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Thrillerul „Searching” (Sony), despre o familie coreeană ce trăieşte în zona Golfului San Francisco, a coborât trei locuri, până pe opt, cu încasări de 3,2 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Drama biografică „Unbroken: Path to Redemption” (Universal), despre un sportiv şi erou al celui de-Al Doilea Război Mondial, a debutat pe locul al nouălea în clasament, cu încasări de 2,35 milioane de dolari.

„Mission: Impossible – Fallout” (Paramount), al şaselea lungmetraj al francizei cu Tom Cruise, a coborât patru locuri în clasamentul nord-american, până pe zece. Filmul a generat, în al optulea weekend de la premieră, 2,31 milioane de dolari.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă