29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleBillie Eilish are sindromul Tourette și îl consideră "epuizant"

Billie Eilish are sindromul Tourette și îl consideră „epuizant”

Cântăreața a vorbit despre faptul că suferă de sindromul Tourette într-un interviu pe care i l-a acordat lui David Letterman în legătură cu serialul său Netflix, „My Next Guest Needs No Introduction”.

Eilish, care a fost diagnosticată la vârsta de 11 ani cu această tulburare neurologică, care poate provoca vocalize incontrolabile și nedorite și/sau mișcări repetitive, a spus că oamenii înțeleg uneori greșit ce se întâmplă.

„Cel mai frecvent mod în care reacționează oamenii este că râd pentru că ei cred că încerc să fiu amuzantă”, a spus ea. „Și întotdeauna m[ simt incredibil de jignită de asta”.

Câștigătoarea premiului Grammy în vârstă de 20 de ani a spus că alți artiști au recunoscut că au sindromul Tourette, dar a precizat că „nu îi va da în vileag pentru că nu vor să vorbească despre asta”. Ea a spus că, în timp ce unele dintre ticurile ei au dispărut, încă mai are unele subtile.

„Sunt lucruri pe care nu le-ai observa niciodată dacă ai purta o conversație cu mine”, a spus Eilish. „Dar pentru mine sunt foarte obositoare”.

Eilish a spus că este fericită să vorbească despre asta, deoarece totul este „interesant” pentru ea. Ea a mai spus că nu are ticuri în timp ce cântă. „Când mă mișc, nici măcar nu am ticuri”, a spus ea.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

UPDATE: Bărbatul acuzat de terorism după atacul mortal de la Oslo, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat și acuzat de crimă, tentativă de crimă și acte teroriste, după un schimb...

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în...

Optsprezece migranți au murit în timp ce încercau să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania

Optsprezece migranți au murit și alții au fost răniți atunci când o mulțime uriașă a încercat să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania,...
Ultima oră
Pe aceeași temă