21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăLifestyleBeautyCum poți obține un zâmbet natural dacă ai nevoie de implanturi dentare?

Cum poți obține un zâmbet natural dacă ai nevoie de implanturi dentare?

Una dintre cele mai mari temeri ale unei persoane care află că are nevoie de implanturi dentare este legată de aspectul danturii. Indiferent dacă este nevoie de un implant, două, trei sau de refacerea întregii danturi, emoții există de fiecare dată. Pentru ca rezultatul să fie 100% pe placul pacientului, este necesară o comunicare perfectă între acesta și medic și între medic și tehnicianul dentar. Uneori, dorințele pacientului nu pot fi îndeplinite în totalitate, din anumite motive și de aceea comunicarea este extrem de importantă. Medicul trebuie să explice în detaliu ce se poate realiza și ce nu și să ofere alternative pe placul pacientului.

De ce se tem cele mai multe persoane? În primul rând de un aspect nenatural al danturii. Trebuie să știi că acest lucru poate fi evitat foarte ușor dacă se aleg coroane din materiale potrivite, cu o formă, o nuanță și translucență cât mai aproape de realitate. Dacă vrei să nu se observe că ai implanturi dentare, ar trebui să te ferești de coroane tip Hollywood Smile, extrem de albe și opace. În schimb, alege o nuanță naturală și un material ce permite o translucență specifică dinților naturali. Chiar dacă este nevoie de un singur implant, se poate obține o uniformizare aproape perfectă a zâmbetului, respectând caracteristicile dinților vecini.

Trebuie să știi că naturalețea zâmbetului este dată și de modul în care vei îngriji implantul sau implanturile. Coroanele dentare vor fi ascunse sub gingie, însă dacă nu vei avea o igienă dentară corectă, aceasta se poate retrage, iar aspectul zâmbetului nu va fi tocmai frumos. De aceea, este important să respecți indicațiile medicului, să periezi dinții de două ori pe zi, să folosești un duș bucal și apă de gură. Astfel, vei menține gingiile în stare perfectă cât mai mult timp și zâmbetul tău va părea natural. Nimeni nu va bănui că ai implanturi dentare.

Foarte important este să alegi o clinică dentară și un medic care să îți îndeplinească toate cerințele. Fiecare medic are propria viziune asupra frumuseții zâmbetului, iar acest lucru este valabil și în cazul implanturilor. Este important să găsești un specialist care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. În plus, tehnicianul dentar contează foarte mult. Unii s-au specializat pe crearea fațetelor și coroanelor care arată extrem de natural, iar alții sunt foarte buni la creat lucrări protetice de tip Hollywood Smile, care să atragă toate privirile.

Dacă îți dorești un zâmbet natural, frumos și mai ales sănătos, îți recomandăm să alegi Smile Ambassador, clinica stomatologică unde vei uita de teama de dentist și unde vei afla răspunsul la toate întrebările ce te macină despre implant dentar in Bucuresti.  Medicii de la această clinică sunt empatici și îți vor oferi cel mai bun plan de tratament, personalizat nevoilor tale, astfel încât la final să zâmbești și să consideri că ai făcut cea mai bună alegere.

Cele mai citite

Curtea de Apel menține sechestrul pe bunurile primarului Negoiță în ancheta ROSAL

Curtea de Apel București menține sechestrul pe bunurile primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în ancheta ROSAL. Curtea de Apel București (CAB) a decis să mențină...

Cea mai nouă tehnologie pentru frumusețea femeilor din România

Compania Dyson, cunoscută la nivel global pentru cercetarea și tehnologia de top, a organizat primul eveniment în România, dedicat produselor care asigură frumusețea femeilor. La...

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă