6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeauty5 produse pentru îngrijirea tenului de la IMAR Skin pe care trebuie...

5 produse pentru îngrijirea tenului de la IMAR Skin pe care trebuie să le încerci

Îngrijirea constantă a tenului îi conferă acestuia strălucire, fermitate și elasticitate, iar din acest motiv se recomandă ca aceasta să înceapă încă din perioada adolescenței. Pentru a avea grijă așa cum trebuie de tenul tău este nevoie să folosești produse potrivite, iar dacă nu știi pentru ce să optezi, iată o listă cu 5 produse pe care trebuie să le încerci.

Cremă pentru fiecare tip de ten

Crema de față trebuie adaptată în funcție de caracteristicile tenului. Dacă ai tenul gras sau cu tendințe acneice este important să folosești o crema ten gras precum Russian Doll de la IMAR Skin, care să nu blocheze porii și care să îngrijească pielea într-un mod delicat. Tenul gras este mai puțin predispus la apariția ridurilor, însă are nevoie de asemenea de hidratare în profunzime, pe care doar o cremă specială o poate oferi.

La polul opus, dacă tenul este tern și lipsit de fermitate poți folosi creme pentru ten uscat sau crème pentru ten normal. În oricare dintre situații, alege creme speciale pentru rutina de dimineață (AM) și pentru cea de seară (PM).

Apă micelară pentru curățarea tenului

Un aspect foarte important, de la orice vârstă, este curățarea tenului. Poți folosi în acest sens o apă micelară și tonică precum apa micelară geranium de Bourbon IMAR Skin, care are proprietăți anti-iritante și este 100% naturală.

CC cream pentru un ten fără imperfecțiuni

Dacă vrei să ai un ten impecabil, dar fără a folosi fond de ten care să îl îngreuneze, atunci poți folosi un cc cream. Cremele de acest tip au o textură mai lejeră și au putere mare de acoperire, astfel încât pot masca ușoarele imperfecțiuni.

Măști pentru ten

Tuturor ne place să ne îngrijim tenul, dar și să ne răsfățăm și să ne simțim ca la SPA. De aceea folosirea unei măști devine o necesitate, așa că poți alege de la IMAR Skin masca Balancing blue mask. Aceasta menține elasticitatea tenului și conferă fermitate pielii, datorită compușilor și ingredientelor active precum Guaiazulena.

Exfolianți pentru ten

O alternativă excelentă la peelingul chimic o reprezintă produsele cosmetice exfoliante precum 5 acids complex peel home peeling forte. Dacă suferi de unele probleme ale tenului, cum ar fi petele pigmentare, punctele negre sau imperfecțiunile, atunci acest tip de exfoliant este perfect pentru tine, deoarece are o acțiune blândă, dar eficientă asupra pielii. La baza produsului stă acidul salicilic, cunoscut pentru efectele sale benefice asupra tenului în ceea ce privește exfolierea.

Alege să ai grijă de tenul tău și să folosești produsele potrivite pentru tine. Nu uita că îngrijirea tenului se recomandă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, așa că alege din oferta IMAR Skin produsele potrivite pentru tine sau pentru partenerul tău.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă