19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleBastian Schweinsteiger, evitat după retragerea din naționala Germaniei

Bastian Schweinsteiger, evitat după retragerea din naționala Germaniei

Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger nu a fost inclus în lotul formaţiei engleze Manchester United pentru meciurile din grupele Europa League, notează BBC.

Schweinsteiger s-a antrenat separat sau cu echipa de rezerve a lui Manchester United de când a venit noul antrenor Jose Mourinho, înainte de a fi inclus în lotul de Premier League pentru sezonul actual.

În lotul de 27 de jucători transmis la UEFA, Mourinho a preferat să înregistreze pentru Europa League un fundaş în vârstă de 18, Axel Tuanzebe, care nu a debutat încă pentru echipa mare într-un meci oficial.

Bastian Schweinsteiger (32 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu Manchester United în vara anului 2015, dar Mourinho i-a transmis de acum o lună că va fi "foarte dificil" să mai joace regulat la United.

Schweinsteiger a jucat, săptămâna trecută miercuri, ultimul său meci internaţional, în victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu Finlanda.

Mijlocaşul deţine recordul de apariţii pentru Germania la campionatele europene, 18, şi se retrage din postura de al patrulea cel mai selecţionat fotbalist german din toate timpurile.

El a făcut parte din echipa Germaniei care a câştigat Campionatul Mondial din 2014 şi încheie cariera internaţională cu 121 de selecţii şi 24 de goluri înscrise.

Manchester United face parte din grupa A a Europa League, alături de olandezii de la Feyenoord, turcii de la Fenerbahce şi ucrainenii de la Zorya.

Cele mai citite

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă