12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleAviz consumatorilor de substanțe anabolizante - cum pot fi depistate produsele fake

Aviz consumatorilor de substanțe anabolizante – cum pot fi depistate produsele fake

O altă problemă se asociază acestui subiect și anume cum poate ști un consumator dacă își cumpără produse originale sau fake.

Fenomenul produselor contrafăcute este unul răspândit și se pare că există și în acest domeniu. Doar că spre deosebire de articole vestimentare unde un produs fake afectează poate doar orgoliul, la steroizi vorbim despre efecte neplăcute, riscuri privind starea de sănătate.

Pentru cei interesați de steroizi de calitate de vanzare iată ce aspecte trebuie de urmărit:

Verificarea producătorului

Atunci când un produs din clasa de substanțe anabolizante este pus la vânzare, sunt trecute toate datele despre consum și informații despre posibile reacții alergice, dozele recomandate etc. Numele producătorului nu este un secret. Așadar pentru a verifica dacă în lista unui producător există un nume de produs, poate fi realizată o căutare în funcție de cod.

Codurile înscrise pe produsele de acest gen sunt mereu un prim semn dacă substanțele anabolizante în cauză sunt sau nu fake. În unele cazuri acestea sunt șterse sau nu există, ceea ce evident ridică suspiciuni. Atenție însă, pe mai multe produse sau fiole nu trebuie să fie același cod de bare. Nu seria lor trebuie să fie unică, ci codul de verificare de la bază.

Prețul

Pentru că aspectul fiolelor este de asemenea un element de departajare, totuși puțini își pot da seama de diferențe, mai ales dacă nu au experiență sau nu au mai cumpărat și altă dată. Așadar rămâne mai degrabă valabilă comparația de prețuri. În timp ce produsele fake ar putea să fie ceva mai ieftine, întocmai de aceea par că atrag mai mult, nu vă lăsați înșelați de aparențe.

Poate fi o bună măsură compararea și de prețuri sau de condiții de cumpărare. Spre exemplu în unele cazuri putem vorbi despre livrare gratuită sau la vandsteroizi.net există și o garanție a calității. Dacă un client se dovedește a fi nemulțumit, poate solicita banii înapoi. Ceea ce există aici face parte din clasa de substanțe anabolizante de calitate dovedită chiar și prin faptul că lista de cumpărători include pe cei din lumea de bodybuilding, cu experiență în ceea ce privește produsele consumate cu scop de definire a musculaturii.

Există riscuri asociate cu steroizii de proastă calitate sau fake? Specialiștii spun că riscurile sunt cu atât mai mari. Vorbim despre produse contrafăcute, ce pot duce la complicații: leziuni de țesut, dureri, intoxicare cu metale grele sau infecții sunt doar câteva dintre posibilele reacții. 

Alte detalii ce denotă dacă produsele de acest gen sunt originale sau nu se referă la starea în sine a ambalajelor, dacă sunt închise ermetic, dacă există urme de închidere precară, dacă nu au gramajul corect de asemenea. Verificarea acestor mici detalii vă asigură că ați cumpărat ceea ce trebuie.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă