25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăLifestyleAtenționare de la MAE pentru călătoriile în Spania

Atenționare de la MAE pentru călătoriile în Spania

În Spania urmează două zile cu precipitații abundente și furtuni. Este atenționarea Ministerului Afacerilor Externe pentru românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei.
Astfel, Agenția Meteorologică Spaniolă a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă și a emis, pentru intervalul 2 – 3 septembrie, un cod galben de precipitații abundente și furtuni.

Pentru data de 2 septembrie, acesta este valabil în comunitățile Madrid, Aragon, Asturias, Ins. Baleare, Cantabria, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Catalonia, Galicia, Navarra, Țara Bascilor, La Rioja și Comunitatea Valenciană.

Pentru data de 3 septembrie este cod galben de precipitații abundente și furtuni valabil pentru comunitățile Aragon și Catalonia.

Cetățenii români sunt sfătuiți să consulte în permanență informațiile publice comunicate de autoritățile spaniole.
De asemenea, în caz de urgență, se recomandă cetățenilor români care se află în zonele afectate să contacteze autoritățile competente, apelând telefonul de urgență 112.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Diferențele dintre free trials și demo-uri 

Demo-urile și testările gratuite de produse au devenit treptat parte integrantă a soluției de vânzare B2B. In special datorită popularității modelelor Cloud și SaaS...

Diferențele dintre free trials și demo-uri 

Demo-urile și testările gratuite de produse au devenit treptat parte integrantă a soluției de vânzare B2B. In special datorită popularității modelelor Cloud și SaaS...

Negoiță, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar în care este acuzat de abuz...
Ultima oră
Pe aceeași temă