29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleApariție neașteptată a reginei Elisabeta a II-a la metroul londonez

Apariție neașteptată a reginei Elisabeta a II-a la metroul londonez

Regina Elisabeta a II-a a avut o apariție surpriză de ultim moment la gara Paddington pentru a deschide oficial Crossrail. Linia ferată subterană de 19 miliarde de lire sterline, numită Elizabeth Line în onoarea ei, va începe să transporte pasageri săptămâna viitoare, pe 24 mai.

Implicarea Reginei la ceremonia de deschidere a fost confirmată cu doar două ore înainte de evenimentul. Lansarea a fost amânată de aproape 4 ani.

„Într-o evoluție fericită, Majestatea Sa Regina participă la evenimentul de astăzi pentru a marca finalizarea liniei Elizabeth. Majestatea Sa a fost la curent cu evenimentul și organizatorii au fost informați cu privire la posibilitatea ca ea să participe’, scrie itv news.

Săptămâna trecută, Regina Elisabeta a II-a a avut prima apariție publică în aproape o lună, participând la Royal Windsor Horse Show.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
00:01:04

VIDEO: Inundațiile scufundă case în India

Victimele inundațiilor din statul indian Assam au declarat că se luptă pentru a avea acces la alimente adecvate și apă potabilă, în timp ce...

UPDATE: Bărbatul acuzat de terorism după atacul mortal de la Oslo, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat și acuzat de crimă, tentativă de crimă și acte teroriste, după un schimb...

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...
Ultima oră
Pe aceeași temă