9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAnastasia își apără soțul indisciplinat

Anastasia își apără soțul indisciplinat

Se pare că cei patru jucători ruși din lotul formației de peste ocean s-ar fi adunat împreună într-o cameră de hotel, fără a purta măști de protecție, încălcând astfel protocoalele NHL privind Covid-19, care prevăd ca fiecare hocheist să stea singur în cameră.

Mai târziu, purtătorul de cuvânt al echipei Washington Capitals a dezvăluit că unul dintre aceștia a fost testat pozitiv, fapt pentru care și ceilalți coechipieri au fost nevoiți să intre în izolare obligatorie.

Ca o soție iubitoare, Anastasia și-a spus părerea despre situația de la echipă, subliniind că jucătorii oricum rămân în contact strâns atât în timpul meciurilor, cât și în vestiar.

„Desigur, doar jucătorii ruși ai Washington Capitals erau împreună în aceeași cameră de hotel”, a scris Shubskaya în ceea ce părea a fi un rezumat sarcastic.

„Bineînțeles, nu poți lua virusul atunci când tu și colegii tăi de echipă stați împreună pe bancă, vă îmbrățișați când se înscrie un gol sau când sunteți toți împreună în vestiar. Jucătorii nu se pot infecta când sunt la restaurant, supermarket sau mall. Virusul funcționează doar într-o cameră de hotel”, a conchis, pe un ton ironic, modelul în vârstă de 27 de ani.

În schimb, soțul acesteia a făcut o declarație publică în care și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale, spunând că va învăța din această experiență.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă