Alina Pușcaș s-a ales cu dintele spart. Ce a pățit prezentatoarea TV

Alina Pușcaș a anunțat în mediul online că și-a spart unul dintre dinții din față. Aceasta a relatat detaliile incidentului în timp ce se îndrepta către cabinetul stomatologic al soțului său.”

Share

Bianca Ion 0 comentarii

08.04.2021 - 13:07

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat glonț spre soțul ei care este de profesie medic stomatolog. Incidentul a avut loc chiar la ea acasă în timp ce servea masa:

„Ei, cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele. Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”.

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a precizat, însă, că abia după ce îl va reface va avea curajul să le facă o demonstrație. Lucuru pe care l-a și făcut. După reparația dintelui, vedeta a postat în mediul online cât de gravă era situația. 

În martie 2021, răspunzând curiozității unui urmăritor, Alina a dezvăluit că nu-și prea dorește să se vaccineze.

„Nu, încă nu m-am vaccinat. Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

Citește totul despre:

Comentarii